התגובות בחדר ההלבשה להחלטה של ערן זהבי

שחקני מכבי ת"א הופתעו: "הוא כנראה רוצה להנות יותר מכדורגל"

תומר לוי
תומר לוי   14.05.25 - 06:52
Getting your Trinity Audio player ready...
ביום שאחרי ההודעה הדרמטית של ערן זהבי, במכבי תל אביב עוד מעכלים הבוקר (רביעי) את העזיבה הקרבה של מי שהשיג מקום של כבוד במועדון. 

בחדר ההלבשה של הצהובים-כחולים קיבלו בהפתעה גדולה את ההודעה של זהבי, כאשר אחד השחקנים סיפר: "זה היה הלם, היה לנו ברור שיש אופציה שהוא לא ימשיך, למרות שהפלייאוף שיפר דברים לטובה. בכל מקרה, הטיימינג היה מפתיע".

"הוא יחסר במנהיגות ובאופי שהוא מביא לקבוצה", סיפר שחקן אחר, "אני מבין למה עכשיו, כדי שהוא יוכל להפרד מהקהל כמו שצריך. לא היה קשה לראות את הרגעים הקשים, למרות שהוא באמת שינה פאזה ו-ויתר על הרבה אגו. אבל לכל דבר יש סוף. אני מעריך שהוא רוצה להנות יותר מכדורגל".

שחקן נוסף בקבוצה התייחס למצב הקבוצה בעת ההודעה, ואמר: "זה לא ישפיע, כולם פה מקצוענים וכולם רוצים צלחת אליפות, גם ערן. יהיה עוד זמן לפרידות מרגשות".