למרות שלא ישחק: רמי גרשון צפוי להיכלל בסגל

בלם חיפה שצפוי להודיע על פרישה, ינסה לתמוך בשחקנים לאחר מותו של קינדה

יגאל גולדשטיין
יגאל גולדשטיין   23.05.25 - 15:45
Getting your Trinity Audio player ready...
מכבי חיפה ערכה הבוקר (שישי) את האימון המסכם שלה לקראת המשחק שינעל את העונה כשתפגוש באצטדיון מרים את מכבי נתניה. המפגש יהיה בעל כורכה בסימן פרידה מגדי קינדה, שחקן הקבוצה שהלך השבוע לעולמו לאחר התמודדות לא פשוטה עם מחלה קשה. במועדון אמרו לקראת המשחק: "נעלה כדי לכבד את גדי, נשחק למען גדי. ננציח ונזכור אותו בכל דרך".

דיןן דוד ודולב חזיזה לא יהיו בסגל למשחק, זאת לאחר שלא התאמנו אתמול והיום. השניים מדווחים על קושי גדול מאז מותו של קינדה. לרשותו של איתי מרדכי יעמוד סגל חסר במיוחד, בעקבות רשימת הפצועים הארוכה, אליה מצטרפים גם עבדולאי סק שהורחק בשני נגד מכבי ת"א ורועי אלימלך שספג צהוב חמישי.

שחקני אלופת הליגה לנוער, מורן והב ואלעד אמיר נמצאים בתמונת ההרכב למשחק, לראשונה בקריירת הבוגרים שלהם. מי שעשוי להיכלל בסגל למרות שלא ישחק עקב פציעה הוא הבלם הוותיק רמי גרשון, שצפוי להודיע על פרישה. הוא ינסה לתמוך מנטלית בשחקנים הצעירים.

הרכב משוער: שריף כיוף; עילאי חג'ג', אלעד אמיר, אולכסנדר סירוטה, מורן והב, איאד חלאילי; מחמוד ג'אבר, עלי מוחמד, דיא סבע; קסנדר סברינה וגיא מלמד.