Free cookie consent management tool by TermsFeed

אנס מחאמיד על סף סיכום בהפועל ת"א

החלוץ בן ה-27 שעזב את מכבי פתח תקווה מתקרב לשורות העולה החדשה

רותם פלדברג
רותם פלדברג   04.06.25 - 21:49
Getting your Trinity Audio player ready...
אחרי שחזרה לליגת העל אחרי עונה אחת בלבד וסיימה במקום הראשון את העונה בלאומית, הפועל תל אביב ממשיכה לבנות את הסגל שלה לקראת העונה הקרובה, בה היא מקווה להתברג בחלק העליון.


מי שנמצא על סף סיכום בקבוצה הוא החלוץ אנס מחאמיד שירד עם מכבי פתח תקווה ללאומית, אחרי עונה בה כבש שישה שערים והוסיף בישול אחד. מחאמיד בן ה-27 מכיר את המועדון האדום, כאשר ב-2015 הצטרף לקבוצת הנוער ובהמשך אף ערך 17 הופעות במדי הקבוצה הבוגרת. בשלב זה יש פערים קטנים שכל הצדדים מאמינים שיצליחו לגשר עליהם.

במהלך הקריירה שלו שיחק מחאמד גם בעירוני קריית שמונה, הפועל ירושלים, הפועל עכו, בית"ר תל אביב בת ים, ווינטרטור מליגת המשנה בשווייץ, שמשון כפר קאסם מליגה א', הפועל אום אל פאחם וכאמור מכבי פתח תקווה איתה אף זכה בגביע המדינה לפני שנתיים.