Free cookie consent management tool by TermsFeed

פתיחת אימוניה של מכבי חיפה צפויה להידחות

המצב הבטחוני עשה את שלו: שחקנים רבים נשארו בחו"ל, כולל הצוות המקצועי

יגאל גולדשטיין
יגאל גולדשטיין   15.06.25 - 10:11
Getting your Trinity Audio player ready...
מכבי חיפה אמורה הייתה להתחיל להתאמן בשלישי, זאת בשל השתתפותה במוקדמות הקונפרנס ליג, אך בשל המצב הביטחוני והעובדה שפיקוד העורף לא מאשר לקיים פעילות שאינה חיונית, האימונים צפויים להידחות.

בשלב הזה אין מועד חדש לפתיחת האימונים כי הדבר תלוי במצב הביטחוני וכן בהנחיות פיקוד העורף. בכרמל עוקבים אחר הנושא וגם פתרון של העתקת האימונים מחוץ לישראל אינו אפשרי כל עוד השמיים סגורים.

בשל העובדה שהשמיים סגורים, גם הגעתו של המאמן דייגו פלורס וכן של שני עוזריו ומאמן הכושר מתעכבת. הירוקים נמצאים עמם בקשר רציף וברגע שהשמיים יפתחו הם ינחתו בישראל. כמו כן, הבדיקות הרפואיות המסורתיות לפני פתיחת עונה שתוכננו לשחקנים היום נדחו.

לא מעט שחקנים של מכבי חיפה נמצאים גם הם בחו"ל וביניהם דיא סבע, דולב חזיזה, עבדולאי סק, קסנדר סברינה וליסאב עיסאת, וגם הם ממתינים לפתרון כלשהו על מנת לשוב לישראל.

בתוך כך, נמשכות השיחות של המנכ"ל איציק עובדיה וראש מערך הסקאוטינג ליאור רפאלוב עם מועמדים זרים. בנוסף, פסיכולוג הספורט אלעד אשכנזי יחזור לשמש כיועץ המנטלי.