Free cookie consent management tool by TermsFeed

למרות ההתעניינות: גד עמוס ימשיך בריינה

במועדון אין כוונה לוותר על השוער שמחזיק בחוזה. שינויים בכוורת המקצועית

יגאל גולדשטיין
יגאל גולדשטיין   24.06.25 - 09:42
Getting your Trinity Audio player ready...
בני ריינה מנסה לחזק את הסגל שלה לאחר שלא מעט שחקנים בכירים עזבו. ביניהם ניתן למצוא את מוחמד אוסמן שחתם בעירוני טבריה, נמניה ליוביסבלייביץ' שחתם בק"ש, עומרי אלטמן ששב להפועל ת"א, סייד אבו פרחי ששב למכבי ת"א וכן קייס גאנם.

שלושת האחרונים נמצאים בתכניות של המועדון, אך לפי שעה לא סיכמו את תנאיהם. שחקן נוסף שמעורר התעניינות הוא השוער גד עמוס שמחזיק בחוזה לעונה נוספת, ובריינה אין כוונתה לוותר על שירותיו.

במסגרת השינויים בצוות המקצועי, לסלובודן דראפיץ' ולמאמן הכושר יניב מדר יצטרף מאמן השוערים דודי גיל, שהגיע בעקבות עזיבתם של ראמי נסאראלדין לאחר ארבע שנים במועדון, וכן ניר דוידוביץ' שהצטרף במהלך העונה.

גיל עבד בעבר במחלקת הנוער של המועדון. כמו כן הוא משמש כמאמן השוערים בנבחרת הנשים, וכן כמאמן שוערים בהפועל עכו, הפועל נוף הגליל, הפועל עפולה ומכבי הרצליה.