Free cookie consent management tool by TermsFeed

"הטלפון לא מפסיק לצלצל, אין זמן לאכול"

אביו של השחקן שמועמד לחיפה ומכבי ת"א: "הוא יכול לשחק בריאל וברצלונה"

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   24.06.25 - 12:38
Getting your Trinity Audio player ready...
רלבוהילה מופוקנג, היהלום של הכדורגל הדרום אפריקאי, עומד במרכז מאבק גדול בין מכבי ת"א למכבי חיפה. מי שרק לפני חצי שנה קושר לברצלונה ואף נבחן בוולבס האנגלית, מסומן כיעד רכש מרכזי עבור שתי הגדולות של ישראל, והבוקר (שלישי), פורסמו באתר GOAL ציטוטים של אביו של החלוץ, שמתעקש שהגיע זמנו לעזוב את אורלנדו פיראטס.

בין היתר טען: "אנחנו מקבלים שיחות והצעות בלי הפסקה, אין לי זמן אפילו לאכול! הטלפון לא מפסיק לצלצל, אבל אנחנו לא ממהרים". על עתידו באורלנדו אמר אביו: "למה שהוא לא יעזוב? הוא עשה מה שהוא צריך כן, עכשיו תתנו לו לאתגר את עצמו שוב. ליגה חדשה, אנשים חדשים, לחץ חדש. הוא יכול לשחק בכל מקום, אפילו בברצלונה וריאל מדריד. הוא לא מפחד, הוא צריך הזדמנות".

בכתבה מוזכרות מכבי חיפה ומכבי תל אביב כשתיים מהקבוצות שמעוניינות בשירותיו. כפי שפורסם כבר בערוץ הספורט, הצעת שתי הקבוצות עומדת על כ-1.5 מיליון יורו על כ-75% מכרטיסו, סכום שעומד בקנה אחד עם מה שדרשה קבוצתו הדרום אפריקאית.