Free cookie consent management tool by TermsFeed

לאחר כשנה וחצי: ק"ש התאמנה במגרשה הביתי

הצפוניים החלו בהכנות ל-25/26. ברדה: "הנוכחות כאן היא ניצחון"

יגאל גולדשטיין
יגאל גולדשטיין   25.06.25 - 19:58
Getting your Trinity Audio player ready...
(קריית שמונה)
(קריית שמונה)
לאחר כשנה וחצי, עירוני קריית שמונה פתחה היום (רביעי) את עונת 2025/26 באצטדיון העירוני בעיר הצפונית. האצטדיון אמנם עדיין לא ראוי לאירוח משחקי ליגת העל אך אימוני הקבוצה שעתידים להתקיים כולם באצטדיון נפתחו בסגל חסר יחסית בשל שחקנים שעדיין שוהים בחו"ל.

מנכ"ל הקבוצה יוסי אדרי אמר לשחקנים: "התרגשתי מאוד הבוקר עם הידיעה שהיום סוף סוף ואחרי הרבה מאוד זמן נקיים אימון באצטדיון הביתי שלנו. ניתן לראות כאן עדיין את נזקי המלחמה אך אנו מקווים כי בהמשך יהיה כאן אצטדיון ראוי ומשופץ".

מאמן הקבוצה שי ברדה אמר: "אני מבקש שתבינו עצם הנוכחות שלנו כאן כרגע היא ניצחון. להיות כאן אחרי כל מה שעברנו אחרי מה שהעיר הזו עברה זה משהו בלתי ניתן להסבר. אנו כאן כדי ללכת בעונה הזו עוד צעד אחד קדימה ולנסות להמשיך ולהעניק לעיר ולאזור רגעים של אושר".

מי שהגיע לאימון הקבוצה היה ראש העיר אביחי שטרן יחד עם סגנו אלכס קראצ'ון. ראש העיר פנה לשחקנים חיזק אותם והבטיח כי בעתיד המתקן שניכרים עליו נזקי המלחמה ייראה טוב בהרבה ויהיה ראוי לקבוצה ולשחקנים.