תגיות: ליגת העל ווינר
מכבי תל אביב ממשיכה להיות פעילה מאוד בחלון ההעברות הנוכחי, והרכש הבא צפוי להיות המגן השמאלי דני גרופר, שחתם על חוזה לשלוש שנים במדי האלופה עם אופציה, חוזה בו הוא אמור להרוויח כ-200 אלף יורו לעונה.
גרופר מגיע כמחליף של אופיר דוידזאדה שעבר להפועל באר שבע, ויתחרה על העמדה עם רוי רביבו, כל עוד המגן נשאר במכבי תל אביב, כאשר לצהובים יש גם את נועם בן הרוש שיכול לשחק בימין ובשמאל. "אנחנו רצים בשתי מסגרות וצריך סגל רחב ואיכותי", אמרו במועדון. מי שממשיך לחפש קבוצה בחו"ל הוא גבי קניקובסקי, אך אם לא ימצא הוא יחתום במכבי תל אביב. גם עידן נחמיאס פתוח לאפשרויות אחרות.
כל הצוות המקצועי כולל דומיניק פרייס ובן מנספורד נמצאים בסרביה עם השחקנים הזרים, אליהם הצטרפו רועי משפתי ובן לדרמן. שאר השחקנים החלו להתאמן בארץ, למעט שחקנים שקיבלו חופשה נוספת בגלל הנבחרות כמו רז שלמה, רוי רביבו ודור תורג'מן. כל השחקנים כולל הזרים ייפגשו בפתיחת מחנה האימון בהונגריה. הצהובים ממשיכים לחפש בלם ישראלי או יהודי, כאשר אנטל יעקבשיווילי הוא אחד המועמדים.