Free cookie consent management tool by TermsFeed

כבר ערך אימון: אלון אזוגי חתם בבני סכנין

כפי שפורסם: גם חילו נכח. גנטוס וגולני החרימו את האימון, הסיבות בפנים

יגאל גולדשטיין
יגאל גולדשטיין   26.06.25 - 14:58
Getting your Trinity Audio player ready...
בני סכנין פתחה היום (חמישי) את אימוניה לעונת 2025/26, כאשר מאמן הקבוצה שרון מימר העביר אימון בכורה מחודש לצד הצוות המקצועי הכולל את ליאור ראובן, אליעד גרף וטארק נאטור.
 
לאימון הגיע היו"ר מוחמד אבו יונס שהודיע בתחילת הקיץ על עזיבה, אך בהמשך חזר בו מכך. אבו יונס שוחח עם השחקנים ואיחל להם הצלחה בעונת המשחקים הקרובה.

הפרצופים החדשים באימון היו אלון אזוגי שכפי שפורסם לראשונה בערוץ הספורטסיכם את תנאיו וחתם, כמו גם חסן חילו. בנוסף נכחו גם מספר שחקנים שינסו להרשים את מימר ובהם חלוצה של הפועל כפ"ס בעונה החולפת נתי חגאני וכן עומר יונס ששיחק בליגות הנמוכות.

מי שלא נכחו באימון הם הקפטן מארון גנטוס, המגן דניאל גולני והבלם קרלו ברוצ'יץ'. גנטוס וגולני למעשה החרימו את האימון - הראשון על רקע חובות לטענתו מצד הקבוצה והשני בשל רצונו לחתום בקריבבס האוקראינית כפי שפורסם בערוץ הספורט.

בסכנין מתכוונים לקיים שיחה עם השניים, כאשר אין כוונה לשחרר את גולני ללא תמורה. ברוצ'יץ' נמצא בדרכו לישראל ויצטרף לאימונים בזמן ששני זרים שנכחו באימון הם גודווין צ'ינימירים ורוני אונימאכרה שהושאלו העונה לקבוצות בלאומית.