Free cookie consent management tool by TermsFeed

מי יטוס למחנה? מצב השחקנים שחזרו מהשאלה

במכבי ת"א יקבלו החלטה בנוגע לצעירים. בקבוצה ממתינים לקניקובסקי ונחמיאס

תומר לוי
תומר לוי   29.06.25 - 07:47
Getting your Trinity Audio player ready...
מכבי תל אביב צפויה לפרסם הבוקר (ראשון) את רשימת השחקנים שחזרו מהשאלה וייצאו למחנה האימונים של הקבוצה בהונגריה. איתי בן חמו, שמבוקש מאוד בהפועל חיפה, צפוי להיכלל בסגל למחנה. במקביל, קיים סימן שאלה סביב נדב נידם ואניס פורת עיאש. 

אם פורת עיאש לא ייכלל בתוכניות המקצועיות של ז'רקו לאזטיץ' לעונה הקרובה, כמו גם רוי נאוי, השניים עשויים לעבור להפועל חיפה בהשאלה.

במקביל, במועדון מקווים להתפתחויות חיוביות בימים הקרובים בנוגע לגבי קניקובסקי ועידן נחמיאס, כאשר השאיפה היא ששניהם יחתמו על חוזים חדשים וימשיכו לעונה נוספת. עם זאת, בשלב זה תמונת המצב לא ברורה, ובמקרה שלא ימשיכו, תידרש מכבי ת"א להיערך בהתאם ולהביא בלם ישראלי נוסף וקשר.

ווסלי פטאצ'י וסיסוקו, שמתאמנים בימים אלו בסרביה, צפויים להצטרף למחנה, לצד הרכש הטרי יון ניקולאסקו שנמצא במולדובה ונמניה סטואיץ' שנמצא בחופשה. כמוהם גם הנרי אדו, שבשלב זה ממשיך בקבוצה.