Free cookie consent management tool by TermsFeed

דיווח: הסכום המטורף שמכבי ת"א רוצה על פטאצ'י

בברזיל ממשיכים לעסוק בשאלת עתידו של כוכב הצהובים, שהספיקו לדחות הצעות של שלוש קבוצות, כולל מצד זו של ולדימיר איביץ'. כל הפרטים

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   03.07.25 - 22:43
Getting your Trinity Audio player ready...

בברזיל ממשיכים לעסוק בשאלת עתידו של פטאצ'י, כשהערב (חמישי) דווח במדינה כי מכבי תל אביב כבר הספיקה לדחות הצעות מצד שלוש קבוצות על הברזילאי הצעיר של הצהובים, שהציבו תג מחיר עצום על השחקן.

על פי הדיווח, הצהובים דחו הצעה בסך 3.5 מיליון יורו של אלקמאר ההולנדית, כמו גם שתי הצעות בגובה 4 מיליון יורו של אל והדה ואל עין, קבוצתו של ולדימיר איביץ' מאיחוד האמירויות. 

בנוסף, נכתב כי למכבי ת"א אין שום כוונה להיכנס למו"מ עם אף אחת מהקבוצות, כאשר הצהובים יסכימו רק לעסקה בשווי 10 מיליון יורו. בנוסף, נכתב כי הצהובים רוצים להאריך את חוזהו.

כזכור, סנטוס עדיין מחזיקה ב-40 אחוז ממכירה עתידית של השחקן, כך שאם מכבי ת"א תמכור אותו היא תקבל רק קצת יותר ממחצית הסכום שבו הוא יימכר.

פטאצ'י בן ה-21 הגיע בקיץ הקודם למכבי תל אביב ולאחר פתיחת עונה לא טובה, הוא הלך וגדל להיות אחד משחקני המפתח בסגל של ז'רקו לאזטיץ' - והעונה הוא רשם מספרים של 13 שערים ו-10 בישולים ב-39 הופעות בכל המסגרות. פטאצ'י מחזיק בחוזה עד 2027 (כלומר לעוד שנתיים).