בדרך לצפון: שבירו על סף סיכום בטבריה

החלוץ ישוב לליגת העל ויחזק את החבורה של חודדה. הפרטים בפנים

רותם פלדברג
רותם פלדברג   06.07.25 - 14:07
Getting your Trinity Audio player ready...

עירוני טבריה בדרך לחזק את החוד שלה. איתמר שבירו נמצא על סף סיכום בקבוצה, וזאת לאחר ששוחרר ממכבי נתניה אחרי שהיהלומים לא מימשו עליו את האופציה בדרך להפיכתו לשחקן חופשי. על המגעים פורסם לראשונה באתר ערוץ הספורט.

את חצי העונה האחרונה הוא העביר בהשאלה בהפועל ת"א ועזר לה לשוב לליגת העל. שבירו היה בשיחות עם מספר מועדונים, אך כעת נראה שהקבוצה הצפונית תהפוך לתחנה הבאה שלו בליגת העל אחרי שעבר גם בהפועל ב"ש והפועל ק"ש.

במהלך העונה החולפת שבירו כבש שישה שערים ב-15 הופעות בליגה הלאומית, כאשר ב-16 הופעותיו עם נתניה בליגת העל הוא כבש שער אחד. בסך הכל, ב-241 הופעות בקריירה הוא כבש 59 שערים והוסיף גם 10 בישולים.

בתוך כך, טבריה תצא ביום רביעי למחנה אימון בפולין למשך כעשרה ימים, לשם יגיעו שחקני השלד שנשארו מהעונה שעברה. בנוסף אליהם גם שחקנים חדשים שהצטרפו, וכאלה שנבחנים בעת האחרונה.