Free cookie consent management tool by TermsFeed

שחקני בית"ר ירושלים לא הופתעו: היום שאחרי ההודעה

במועדון הרגישו שערן זהבי לא היה 'להוט' להגיע: "הייתה הרגשה שרק צד אחד רוצה את המהלך, ברגע שהצד השני מראה אדישות זה לא יכול ללכת ככה". וגם: התקציב שהוקצה לחלוץ זר

מוטי פשכצקי
מוטי פשכצקי   07.07.25 - 06:18
Getting your Trinity Audio player ready...
ההודעה החריגה שהוציאה אתמול (ראשון) בית"ר ירושלים בה הצהירו במועדון כי ערן זהבי לא יהיה חלק מהקבוצה בעונה הקרובה לא הפתיעה את שחקני הקבוצה אך גרמה לשיח בקרב הקהל.

האוהדים הבינו כי אלמוג כהן מאוד רצה את החלוץ, אך העובדה שהוא לא היה 'להוט' ולא אמר כי הוא חושב להגיע לבית וגן, גרמה לראשי המועדון לקבל את ההחלטה להוציא את ההודעה החריגה.

"הייתה הרגשה שרק צד אחד רוצה את המהלך הזה", אמר גורם בבית"ר על ההחלטה של הקבוצה, "ברגע שהצד השני הראה אדישות, זה לא יכול ללכת".

כעת, בית"ר תתרכז במציאת חלוץ זר. העובדה שירדן שועה, דור מיכה, עדי יונה ועומר אצילי אוהבים כדור לרגל ולא לעומק, תוביל לכך שבית"ר מחפשת שחקן מהיר שיידע לעשות את התנועות בלי הכדור.

ברק אברמוב כבר הודיע כי ישקיע לא מעט כסף בחלוץ שכזה, כשהסכומים עליהם הוא מדבר הם כ-340 אלף יורו לעונה - איתו הקבוצה תוכל להנחית שחקן בכיר.

בנוסף זוהר זסנו לא ישוחרר עד שלא יגיע מגן ימני נוסף. 

הערב תצא בית"ר למחנה האימונים במטרה להתגבש עוד יותר לקראת העונה שבפתח, כאשר איילסון טבארש יגיע למחנה ישירות מפורטוגל אחרי שיצא לסידורים אחרונים. עוד בגזרת הרכשים החדשים, בריאן קארבלי בחר את המספר 4, בעוד זיו בן שימול ישחק עם החולצה מספר 6.