Free cookie consent management tool by TermsFeed

משנה זהירות: מועד החזרה למגרש של מתיאס נהואל

הרכש היקר בתולדות מכבי חיפה לא שותף, זו התכנית של הירוקים לגבי חזרתו

יגאל גולדשטיין
יגאל גולדשטיין   07.07.25 - 06:54
Getting your Trinity Audio player ready...
מכבי חיפה נוצחה אמש (ראשון) 3:1 במשחק הכנה נגד דיושגיור מהליגה ההונגרית הבכירה. דייגו פלורס שיתף לא פחות מ-21 שחקנים (!), אך מתיאס נהואל, ג'ורג'ה יובאנוביץ', עילאי חג'ג' ועמית ארזי לא שותפו.

נהואל שותף במשחק ההכנה הראשון, אך הוחלט שלא לסכן אותו ולהאט את קצב חזרתו לעניינים, זאת מאחר והוא מורחק משלושת המשחקים הקרובים באירופה. פלורס והצוות המקצועי יחזירו את נהואל בהדרגה, כאשר המטרה היא שהחל מגומלין הסיבוב השלישי במוקדמות הקונפרנס ליג הוא יהיה כשיר.

ככל הנראה גם במשחק השלישי שינעל את המחנה בהונגריה, הרכש היקר בהיסטוריה של הירוקים לא ישותף על מנת לא לסכן את מי שלא שיחק משחק רשמי בשנת 2025. יובאנוביץ' לא שותף גם הוא, מאחר והתאמן עם הקבוצה רק בשבת. חג'ג' שותף במשחק הראשון במחצית השנייה, אך אמש הוחלט לא לשתפו. עמית ארזי לא שותף משחק שני ברציפות.

מי שערך בכורה לא רשמית במדים הירוקים היה קאנג'י גורה, שימשיך לקבל דקות לאחר שהצטרף לאימונים באיחור. שון גולדברג וקני סייף קיבלו דקות ראשונות אחר פציעותיהם מהעונה החולפת. גולדברג נעדר מהמגרשים ממרץ בשל פציעה בברכו. סייף נפצע באמצע מאי ועבר שיקום. גם עבדולאי סק רשם דקות ראשונות לעונת 2025/26, לאחר שהחמיץ את משחק ההכנה הראשון. הוא נראה כמי שצריך להסיר חלודה.