פרץ: "חסרים לנו 2 שחקנים, פחות או יותר"

הפועל פ"ת ערכה אימון בכורה פתוח לקהל. המאמן: "המטרה להשאר בליגה"

מוטי פשכצקי
מוטי פשכצקי   20.07.25 - 17:06
Getting your Trinity Audio player ready...

אחרי שהצליחה לחזור לליגת העל, הפועל פתח תקווה יוצאת לדרך: הערב (ראשון) הקבוצה את אימון הבכורה שלה לעונת 2025/26. הקבוצה של עומר פרץ תקווה לתקוע יתד בליגה הבכירה, ומתכוננת לניסוי הכלים הראשון - ביום שלישי, נגד הפועל תל אביב. מאוחר יותר, הקבוצה עברה סופית בבקרת התקציבים ולמעט פצועים - תגיע בסגל מלא לגביע הטוטו.

שורה של שחקנים חדשים כבר חתמו - ביניהם קליי שהגיע מכפר שלם, ג'יימס אדניי, אוראל דגני, שביט מזל, נועם כהן ונדב נידם. בקבוצה ממשיכים לחכות לשני שחקני מכבי תל אביב - איתי בן חמו ושחר רוזן - שאמורים להגיע בהשאלה, וגם חלוץ זר שישלים סופית את הסגל.

עומר פרץ שידריך לראשונה בליגת העל: "מרגיש נפלא לפתוח עונה בליגת העל. מרגש מאוד. אנחנו מצפים מאוד ומחכים לשריקת הפתיחה. אבא תמיד חסר לי. כל יום אני מרגיש את זה, במיוחד ברגעים כאלה, אבל לומדים לחיות עם זה".

מה המטרות? "צריך להיות ריאלים ביחס לליגה. אנחנו רוצים לשחק כדורגל התקפי אבל הרמה בליגה עלתה ביחס לעונה שעברה. המטרה היא להשאר בליגה ולעשות את זה בדרך שלנו, ואם אפשר תוך כדי לשנות מטרות. הכסף משמעותי מאוד אבל עוד הרבה קבוצות ברמה שלנו. צריך להתאקלם אליה מהר מאוד ואנחנו יודעים לאן אנחנו באים". 

על המשך הרכש, אמר המאמן: "אנחנו עדיין פתוחים בכמה עמדות ונביא את השחקנים שצריך. חסרים כמה שחקנים. אחד בהתקפה ואחד בהגנה, פחות או יותר". 
עומר כץ שוער הפועל פ"ת: "תמיד כיף ומרגש לחזור לאימונים, במיוחד בליגת העל. אני מקווה שתהיה עונה מוצלחת יותר ממה שהיתה לנו פה לפני שנתיים".

מבחינה פיזית אמר: "פציעת הראש היתה מורכבת ואני שמח שזה מאחוריי. אני מרגיש מצויין ומתרגשים כולנו".

על הלקחים מהעונה הקודמה: "למדנו המון על ההעונה שירדנו בה. יש פה צוות שיקח אותנו למקומות טובים. השחקנים החדשים עושים רושם טוב ואנחנו רוצים לעשות משחקים טובים בגביע הטוטו כדי להגיע נכון לליגה. כמובן שהמטרה היא להשאר בליגה".