תגיות: הפועל פתח תקווה, ליגת העל ווינר
בהפועל פ"ת היו משוכנעים שמצאו את החלוץ שהם חיפשו, אך בסוף השבוע האחרון, העולה החדשה התבשרה כי מוסא סאמאקה, החלוץ ששייך לקלוז' הרומנית, וכבר סיכם במועדון ביטל את הגעתו לישראל.
הסיבה לאי הגעתו של החלוץ ממאלי היא בשל החשש שלו להגיע למדינה. במועדון הכחול נתנו לסוכנו, עו"ד סתיו חכמון, עוד כמה ימים כדי לנסות לשכנעו להגיע בכל זאת, אך במקביל בוחנים שחקנים זרים אחרים לעמדה הזו, אם בסופו של דבר בכל זאת לא יגיע.
במקביל, בפתח תקווה ממשייכים לחפש אחר בלם ישראלי נוסף, כשאחד מבין ליאל דרעי ואיתי בן חמו יצטרפו בהשאלה מקבוצותיהן - בית"ר ירושלים ומכבי תל אביב בהתאמה.
בתוך כך, לאחר שלושה הפסדים בגביע הטוטו, העולה החדשה תשחק מחר (שלישי) נגד מ.ס אשדוד. תומר אלטמן ייעדר מהסגל בשל מתיחה בשריר התאומים, בעוד שצ'פיוקה סונגה החלים ממכה שספג בצלעות ויפתח ב-11 של עומר פרץ.