רשמית: קארים קימווידי חתם במ.ס אשדוד

אחרי שנבחן בגביע הטוטו, קשר אורלנדו פאיירטס הושאל עם אופציית רכישה

יגאל גולדשטיין
יגאל גולדשטיין   12.08.25 - 22:36

תגיות: מ ס אשדוד

Getting your Trinity Audio player ready...
ממשיכה להתחזק. אחרי שמכרה לא מעט שחקנים והגדילה את הקופה, מ.ס אשדוד בונה מחדש את הסגל שלה. הקבוצה מעיר הנמל הודיעה הערב (שלישי) על החתמתו של קארים קימווידי. הוא הושאל מאורלנדו פאיירטס עם אופציית רכישה לשלוש עונות נוספות.

הקשר בן ה-23 כבש שער אחד והוסיף בישול ב-15 משחקים בכל המסגרות העונה. הקונגולזי, שכבר שיחק כנבחן מול הפועל תל אביב בגביע הטוטו, יכול לשחק בתור קשר התקפי וגם בשתי הכנפיים.

קימבואידי שיחק בנבחרות הצעירות של הרפובליקה הדמוקרטית של קונגו וגם היה חלק מהזכיות בשני הגביעים בשנתיים האחרונות בליגה הבכירה בדרום אפריקה עם קבוצתו.

מספר 26 החדש של הקבוצה שיתף: "שמח ומתרגש לקראת האתגר החדש שמחכה לי. זכיתי כבר להכיר את השחקנים, הצוות וההנהלה ואני מודה להם על איך שקיבלו אותי כאן. בטוח מאוד ביכולת שלי לעזור לקבוצה ומחכה כבר שהליגה תצא לדרך".