אכזבה בריינה: "עשינו בית ספר להפועל ת"א"

במועדון היו מרוצים מהיכולת אך הצטערו: "לא ייאמן שאיבדנו שתי נקודות"

יגאל גולדשטיין
יגאל גולדשטיין   31.08.25 - 07:17
Getting your Trinity Audio player ready...
(מאור אלקסלסי)

בבני ריינה יש תחושה של אכזבה לאחר איבוד שתי הנקודות במשחק הביתי וה-2:2 הדרמטי נגד הפועל תל אביב. גורמים בריינה אמרו לאחר המשחק: "עשינו בית ספר להפועל תל אביב לפני האדום והיינו חייבים לנצח את המשחק הזה. הגענו להרבה מאוד מצבים, זה לא ייאמן איך הצלחנו לאבד נקודות".

בתוך המועדון ביקרו את ההחלטה של המאמן סלובודן דראפיץ' לעבור למערך של שלושה בלמים, על אף שהפועל תל אביב הייתה בחיסרון מספרי ולטענת חלק מאנשי המועדון, זה עזר להפועל ללחוץ ולדחוף בדקות האחרונות, והיה נכון להישאר באותו מערך.

מי שזכה למחמאות הוא אנטוניו ספר שרשם משחק מצוין, ולאחר הביקורות שספג מדראפיץ' במשחק הקודם הוכיח מדוע הביאו אותו למועדון. גם השוער גד עמוס שעצר פנדל דרמטי זכה כמובן למחמאות. בריינה יש שביעות רצון מהיכולת על אף איבוד שתי הנקודות, ויש שביעות רצון מההשתלבות עד כה של השחקנים החדשים. מי שערך בכורה אתמול הוא קשר נבחרת זמביה עמנואל בנדה, ובמועדון רוצים להתחזק במהלך הפגרה בשחקן התקפה אחד לפחות.