"בליץ'? שחקן שמשנה את פני המועדון"

איתי שכטר החמיא לקשר מכבי ת"א ב"שער השבת": "יש לו עוצמות, הוא ייקח אותם צעד קדימה". וגם: מה בן חיים חשב על אנדרדה והביקורת של אלי אוחנה על מאמן טבריה

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   14.09.25 - 10:50
Getting your Trinity Audio player ready...
(צילום: קובי אליהו)

האלופה חזרה מהפגרה עם עוצמה: אמש (שבת), מכבי תל אביב הביסה 1:4 את עירוני טבריה במסגרת המחזור השלישי של ליגת העל. הצהובים שמרו על מאזן מושלם אחרי שני משחקים - כשאת השלישי, הם ישלימו ביום שלישי הקרוב נגד הפועל פתח תקווה באצטדיון שלמה ביטוח. אחרי המשחק, מי שסיכמו אותו היו פרשני "שער השבת" - אלי אוחנה, איתי שכטר וטל בן חיים.

שכטר החמיא לקשר מכבי תל אביב, כריסטיאן בליץ': "יש שחקנים שמשנים פנים של מועדון. כריסטיאן בליץ' הוא אגרסיבי, הוא דוחף בין הקווים, שחקן עם עוצמות שמשנה מועדון. הוא ייקח אותם צעד קדימה גם באירופה. מכבי ת"א היתה בתקופה פחות טובה, וזה מראה לך כמה הוא משמעותי. בשבילי הוא מצוין והוא כדורגלן ברמה הכי גבוהה שיש".

לצידו, טל בן חיים הגיב להופעת הבכורה של קרווין אנדרדה: "הוא נראה כמו פטאצ'י. הוא כל הזמן נכנס לאמצע ומשאיר לרוי רביבו את הקו, הוא עשה פעולה גדולה בסחיטת הפנדל. מוקדם להגיד ואני לא אוהב לזרוק פצצות - אבל נראה שאיתי (שכטר) צדק לגביו".

גם אלי אוחנה התייחס למשחק של מכבי ת"א: "מכבי תל אביב שיחקה טוב. לאזטיץ' אמר שהיה בסדר והוא צודק - הם שלטו במשחק וספגו שער מקרי. הם ניסו לבוא דרך מרכז הרחבה, וזה גרם ליותר מדי איבודי כדור. כשהם התחילו ללכת לצדדים, דברים טובים קרו. זה התחיל בשער וחזר לפנדל. מכבי ת"א יודעת לשחק דרך האמצע, אבל בעיקר דרך הצדדים. מה שמאפיין את הסגל האיכותי שלה - גם כשמחליפים שישה שחקנים, לא מרגישים בהבדל".

ולסיום, אוחנה גם ביקר את הציטוט של מאמן עירוני טבריה, אלירן חודידה, על כך שהוא "גאה בשחקנים שלו": "4:1 והוא גאה? זו בחירת מילים לא טובה. כשאתה מפסיד 4:1, תרים אותם בחדר ההלבשה. אני אף פעם לא גאה כשמפסידים בתוצאה כזו".