"פרץ מכונה, יכול להגיע בקלות ל-20 שערים"

צפו בתקציר ה-0:4 על הפועל פתח תקווה: המחמאות לקפטן ("הוא לא מתעייף"), המהפך של רועי משפתי, שביעות הרצון מההגנה ומצבו הרפואי של וארלה לקראת הפועל ירושלים

תומר לוי
תומר לוי   17.09.25 - 06:42
Getting your Trinity Audio player ready...

(קרדיט לתמונה: אלן שיבר)

במכבי ת"א מרוצים מאוד מה-0:4 על הפועל פתח תקווה אתמול (שלישי). ממוצע של ארבעה שערים למשחק, יכולת טובה, וכל זה עם רוטציה לא קטנה - מעידים על כך שהכל דופק אצל האלופה בפתיחת העונה.

מאמן הקבוצה זרקו לאזטיץ' אמר במסיבת בעיתונאים לפני המשחק כי יהיו לקבוצה גם תקופות קשות, אבל נכון לעכשיו החבורה בראשותו של דור פרץ - רצה קדימה. "הוא יכול להגיע ל-20 שערים בליגה בקלות", אמרו שחקנים בקבוצה אחרי המשחק. "הוא מכונה, הוא לא התעייף אחרי פגרת הנבחרת. פשוט נהנה מכל רגע".

אבל לא מדובר רק בפרץ. מחמאות הגיעו גם לרועי משפתי שלקח כמה כדורים במחצית הראשונה, הראה יכולת טובה והפגין המון שקט. "הסיטואציה שלו הייתה בלתי אפשרית בתחילת העונה. הוא הפך לשוער שלישי אחרי שמימשו עליו את האופציה למרות שהיו לו הצעות אחרות". אבל משפתי צלח את זה וכרגע הוא השוער הבכיר. 

מילים טובות הגיעו גם לשגיב יחזקאל שנמצא בכושר מצויין, כמו גם אושר דוידה. בקבוצה גם מאוד נהנים ממשחק ההגנה, שספגה שער אחד בלבד בשלושה משחקים.

מי שקיבל את המפתחות ב-11 היה דני גרופר, שנכנס למשבצת של רוי רביבו. על כך הוא אמר בסיום: "אני פה כדי לעבוד קשה ולעשות כל מה שאני צריך בתור שחקן. זה גם היה הפידבק שקיבלתי מהמאמן ומהמועדון על המאמץ שאני עושה, למרות ששיחקתי פחות בהתחלה. אני פה בשביל לעבוד".

כשנשאל האם הגיע אם ציפיה שרביבו ימכר והוא יהיה המגן השמאלי הבכיר, ענה: "הוא פה וזה לא רלוונטי. אני מסתכל על כאן ועכשיו, עובד קשה, מתאמן קשה וזהו".

 


בא לעבוד קשה (אלן שיבר)
בא לעבוד קשה (אלן שיבר)
הראש - כבר למשחק מול הפועל ירושלים. מי שעשוי להעדר ממנו הוא הרכש החדש הליו וארלה, שלא היה בסגל אמש כי התלונן על כאבים במפשעה. הוא ייבדק ואם יצטרך עוד זמן לנוח - הוא כמובן יקבל אותו. 

גם במשחק מול הקבוצה מהבירה ימשיך לאזטיץ' עם הרוטציה. הסרבי זוכה למחמאות גם על ההרכבים וגם על ניהול המשחק. כמובן שבמועדון יש לו תמיכה מלאה כבר מהשנה שעברה.