תגיות: בית"ר ירושלים, ברק אברמוב, ליגת העל ווינר
סיפק הצהרה. בית"ר ירושלים ערכה היום (רביעי) הרמת כוסית לכבוד השנה החדשה, כאשר בעלי המועדון ברק אברמוב דיבר בפני השחקנים והתייחס למה שעבר על הקבוצה מאז ההפסד הכואב להפועל תל אביב, וגם עם מבט לעתיד.
זה היה משחק שנזכור אותו לעוד הרבה שנים, בפן השלילי, אבל זה הספורט, ואנחנו צריכים לקחת אותו בדיוק הפוך מזה", פתח אברמוב את דבריו. "אני בטוח שהצוות המקצועי והשחקנים יידעו לצאת מזה בצורה הטובה ביותר", הוסיף.
אברמוב המשיך: "התחלנו לבנות משהו השנה, יש ציפייה כי יצרנו אותה - עשינו פה משהו אחר, חיובי, עם שחקנים מאוד איכותיים וצוות מקצועי טוב מאוד. אנחנו לא בורחים מהציפיות. לא עצמתי עין כל הלילה אחרי ההפסד ואני מאמין שנצא לדרך חדשה כבר בשבת הקרובה".
לסיום, סיפק הצהרה מפתיעה: "אני יכול לבשר שבית"ר ירושלים תצלם סרט דוקומנטרי ראשון מסוגו בישראל. כל השחקנים ואנשי הצוות ישתתפו בו. חשובה לנו מאוד הדרך שבה רואים את המועדון בישראל ובעולם".