תגיות: הפועל פתח תקווה, ליגת העל ווינר
הפועל פתח תקוה פתחה את העונה ברגל ימין. הכחולים של עומר פרץ רשמו במחזור האחרון ניצחון 1:6 ענק על בני ריינה, כשהפגינו יכולת מרשימה ודימננטיות מוחלטת באצטדיון גרין. היום (חמישי) דיבר מאמנה של העולה החדשה לליגת העל לקראת המפגש הקרוב מול עירוני טבריה באצטדיון שלמה ביטוח.
"מבחינתנו, בין אם זה ניצחון או הפסד, יש לנו 24 שעות לחגוג או להתבאס", פתח פרץ "הראש לגמרי בטבריה. הניצחון רק נתן לנו יותר מוטיבציה ורעב להמשיך לשחק טוב ולהיראות ככה".
"מה אהבתי מהמשחק האחרון? התשוקה, הקצב, יצירת המצבים והרצון להיות דומיננטיים. אלו הדברים שלקחתי מהמשחק מול ריינה והרצון הוא לשמר אותם למשחק מול טבריה. מדובר ביריבה טובה מאוד למרות התוצאות האחרונות שלה".
על הקהל הכחול אמר: "מאוד חשוב לנו לראות את הקיר ממולנו כשאנחנו יוצאים מהמנהרה. חשוב לנו שהיציעים יהיו כחולים לגמרי כמו שאנחנו רגילים מהאוהדים שלנו. זה הכוח שלנו במגרש ומה שנותן לנו את המוטיבציה להמשיך כל פעם ולשחק טוב".