תגיות: הפועל תל אביב, ליגת העל ווינר
הפועל ת"א ממשיכה להתכונן למשחק הקרוב מול הפועל באר שבע בטרנר, כשהמאמן אליניב ברדה שוקל לפתוח באותו ההרכב שניצח בשני המשחקים האחרונים מול מ.ס. אשדוד וריינה.
הקבוצה תערוך אימון כפול היום (שני) לאור העובדה כי בחמישי יום הכיפורים, לאחר שאתמול השחקנים זכו ליום חופש, כאשר שחר פיבן כשיר וישתתף באימון לאחר שהתלונן על רגישות בשריר.
האדומים הודיעו ללירן רוטמן וארי כהן כי השניים רשאים לעבור בינואר לכל קבוצה שתחפוץ בשירותיהם, אך בשלב זה מבקשים להמשיך ולהילחם על מקום בסגל.
כזכור, גם עומרי אלטמן היה בדרך החוצה אך הצליח להרשים את ברדה באימונים והמאמן הודיע להנהלה כי בכוונתו להשתמש בו כשהוא הפך לשחקן רוטציה. אחד הדברים הבולטים, כך אומרים במועדון, הוא העדרם של מנודים. גם מי שלא בתוכניות משתתף באימונים עד סופם.
חזרה לאלטמן. במועדון סבורים כי אם דניאל דאפה ימשיך ביכולתו במשחקים האחרונים, קיים סיכוי שהקשר/חלוץ יתפוס את מקומו בחוד, למרות שבשלב זה המאמן שוקל כאמור לפתוח עם אותו ההרכב משני המשחקים הקודמים בהם דאפה פתח.