המפתח להפתעה? התוכנית של דייגו פלורס להפועל באר שבע

במכבי חיפה מבינים כי המשחק הערב (20:30, ישיר ב-5SPORT) יכול להשפיע על העונה כולה. מהשינויים ב-11, הדגשים לקשרים, האזהרות למגינים ומי שנותרו בחוץ במפתיע

יגאל גולדשטיין
יגאל גולדשטיין   29.09.25 - 11:05
Getting your Trinity Audio player ready...
מכבי חיפה תארח הערב (20:30, ישיר ב-5SPORT) את הפועל באר שבע ותנסה לצמצם את הפער מהפסגה לשתי נקודות בלבד, לאחר איבוד הנקודות אמש של מכבי ת"א - יריבתה במחזור הבא.

הירוקים מקווים לעשות סוויץ' בכל הקשור לתוצאות מהעונה שעברה נגד הגדולות ובדגש על ב"ש, שגברה עליה ארבע פעמים בחמשת המפגשים האחרונים.

הקבוצה של דייגו פלורס מגיעה לאחר משחק פחות טוב מבחינתה בדרבי, אך הערב מסתמן כי המאמן יגיע עם תוכנית משחק שונה.

ברגע שדולב חזיזה יורד אל הספסל וסילבה קאני בבכורה בהרכב יפתח על חשבונו, המאמן מעדיף מהירות ואגרסיביות גם בחלק הקדמי. שני השינויים הצפויים הנוספים מהדרבי הם הצבתו של גוני נאור במקומו של עלי מוחמד הפצוע וכן של ליסאב עיסאת על שון גולדברג.

פלורס צפוי לפתוח עם גוני נאור, איתן אזולאי ומתיאס נהואל בקישור וביקש מהם לשמור על דינמיות ואגרסיביות נגד הקישור של ב"ש.

למעשה, פלורס מסמן את הקישור של היריבה כמנוע שלה, אך לא רק. הצוות המקצועי הזהיר את החלק האחורי מהלחץ של ב"ש ולא מן הנמנע שישתמשו בכדורים ארוכים ככלי להשתחררות מלחץ.

במכבי חיפה אמרו לקראת המשחק: "ב"ש זה מבחן גדול לפלורס ולשחקנים. במשחק אחד זה לא משנה מי ממוקמת מעל מי, נצטרך לבוא בגישה טובה יחד עם דחיפת הקהל שלנו ולעשות את העבודה".

הרכב משוער: גיורגי ירמקוב; יילה בטאיי, עבדולאי סק, ליסאב עיסאת, פייר קורנו; גוני נאור, איתן אזולאי, מתיאס נהואל; סוף פודגראנו, סילבה קאני וטריבנטה סטיוארט.