חשש בהפועל ת"א: מכת פציעות לקראת הדרבי

צפו בתקציר. האדומים עומדים בפני גל סימני שאלה בסגל. במועדון הודו: הגיע פנדל לב"ש

מוטי פשכצקי
מוטי פשכצקי   05.10.25 - 05:53
Getting your Trinity Audio player ready...
בהפועל ת"א לא התאכזבו מהיכולת בהפסד להפועל ב"ש אמש (שבת) כמו האכזבה הגדולה ממכת הפציעות שנפלה על הקבוצה אחרי המשחק בטרנר, שבועיים לפני הדרבי התל אביבי. 

רוי אלקוקין הרגיש דקירה בשריר ויעבור אולטרסאונד, עומרי אלטמן נפגע בברך ויעבור MRI כשלא מדובר באותה ברך בה עבר צולבת, שחר פיבן דיווח על מתיחה במפשעה וגם עמית למקין סיים את המשחק עם כאבים.

ההערכה בהפועל היא שאלטמן, אלקוקין ופיבן לא יהיו כשירים לדרבי כשבסגל הנוכחי רק טל ארצ'ל יכול לשחק בעמדת המגן הימני, אלא אם כן אליניב ברדה ישנה שיטה ויפתח עם שלושה בלמים.

אחרי שצפו בווידאו מספר פעמים, הודו בהפועל כי הפנדל לחובתם דומה לפנדל שהם קיבלו מול בית"ר ירושלים. בצוות המקצועי יחדדו את נושא התפיסות ברחבה ומבינים כי היד קלה על ההדק מצד השופטים באשר לתפיסות מהסוג הזה.