תגיות: ליגת העל ווינר, מכבי תל אביב
היא כבר הייתה בדרך לניצחון, אך מכבי ת"א ספגה שער שוויון דרמטי בתוספת הזמן וסיימה ב-1:1 מאכזב מבחינתה מול מכבי חיפה, מה שמרחיק אותה ארבע נקודות מהפועל ב"ש הראשונה.
ז'ארקו לאזטיץ' סיכם בעצבים בסיום: "תשאלי את השופט על הפנדל, אני לא יודע. הם יודעים את החוקים. הפסדנו שתי נקודות בגלל זה אני עצבני. השופטים היו מדהימים, הכי טובים שהיו. לא דיברתי איתם בסיום, אף פעם לא. תשאלי את השופט הרביעי אם דיברתי עם מישהו. לא נתתי לו לחיצת יד וזהו".
"לא שיחקנו טוב במחצית הראשונה, היינו אולי עייפים במחצית הראשונה, ובמחצית השנייה היה הרבה יותר טוב. אני לא מרוצה מהתוצאה אבל גאה על איך ששיחקנו, עכשיו יש זמן לנוח לקראת המשחק הבא. חיפה שיחקו טוב מאוד במחצית הראשונה, לא מצאנו קצב עם ובלי הכדור. היינו רחוקים מהשחקנים שלהם וזו הייתה בעיה".
על העמדה של דור פרץ אמר: "הוא משחק בכל עמדה, הוא יכול לשחק בהכל".על ב"ש אמר: "אם הם ינצחו בכל משחק הם יהיו אלופים. אנחנו נלחם".
גם במסיבת העיתונאים נשאל על השיפוט וענה: "אם אגיד מה אני חושב אז אענש על זה. זה תפקידם של העיתונאים והאנשים שבוחרים את השופטים".