פרטים חדשים: סכנין שוקלת לשחרר את יאסין

מאחורי הקלעים: כך רקמו השוער ופלסטין את הצעד. שחקנים קוראים שיעזוב מיד

יגאל גולדשטיין
יגאל גולדשטיין   08.10.25 - 07:36

תגיות: עבד יאסין

Getting your Trinity Audio player ready...
שוערה הצעיר של בני סכנין, עבד יאסין, מסעיר את הכדורגל הישראלי. כפי שנחשף בערוץ הספורט, יש חשד גדול שהשוער הצטרף לנבחרת פלסטין, ללא אישור המועדון.

במועדון חושדים שיאסין תכנן את הפעולה הזו יחד עם ההתאחדות הפלסטינית, שהייתה אמורה להעביר למועדון הזמנה למשחק נבחרת, ולטענת סכנין לא עשתה זאת. בסגל שפורסם ע"י ההתאחדות הפלסטינית ברשתות החברתיות, יאסין לא נמצא וכן אין תיעוד שלו מתאמן עם הנבחרת.

בסכנין טוענים שהשוער לא עדכן או ביקש רשות מחשש שיקבל סירוב, כפי שקיבל גם בעבר, ועשה דין לעצמו כשעלה על מטוס.במועדון מתכוונים להעמידו לדין ואף יבדקו אפשרות להתיר את חוזהו, כאשר הזעם כלפיו הוא גדול מצד אנשי הקבוצה. שחקנים בסכנין הופתעו מהמהלך ואמרו לערוץ הספורט: "שלא יחזור וישאר שם".

השחקן האחרון של בני סכנין שעשה מהלך דומה היה עלא אלדין חסן, שמשחק כיום באל ערבי הקטארית ולא חזר למועדון.