חשש לקרע בשריר הארבע ראשי לאלמקייס

מכת הפציעות של ריינה ממשיכה, סגל חסר להאדיה לקראת באר שבע ביום ראשון

יגאל גולדשטיין
יגאל גולדשטיין   24.10.25 - 09:34
Getting your Trinity Audio player ready...
(קובי אליהו)

בבני ריינה ממשיכים לספור פצועים, כאשר לקראת המשחק נגד הפועל באר שבע ביום ראשון הצטרף שם חדש לרשימה הארוכה. עילאי אלמקייס נפצע באימון אתמול (חמישי) והוא ייבדק עם חשש לקרע בשריר הארבע הראשי. פציעה דומה לזו של אנטוניו ספר, שיהיה מושבת בחודשים הקרובים.

מלבד אלמקייס, אדהם האדיה יגיע בסגל מאוד חסר למשחק ביום ראשון. מי שייעדרו בוודאות הם מילאדן סטבנוביץ', מור ברמי, איאד חלאיילי ואנטוניו ספר הפצועים, כאשר יהיה ניסיון להכשיר את מוחמד שכר שנפצע בשריר הירך האחורי השבוע. בנוסף אליהם, כמובן ייעדר ג'וניור פיוס המורחק.

מי שצפוי לחזור להרכב הוא אלכסה פייץ', כשההתלבטות של האדיה היא האם לכלול אותו במרכז ההגנה או את איהאב גנאים. בתוך כך במועדון מחפשים מאמן כושר, זאת לאחר עזיבתו של מאמן הכושר יניב מדר שהגיע הקיץ לריינה יחד עם סלובודאן דראפיץ', שסיים את תפקידו לפני מספר שבועות.