"נצטרך להיערך, חולמים על תוצאה טובה"

טבריה רוצה להמשיך ביכולת הטובה מול הפועל ת"א. אלו ההתלבטויות של חודדה

עומר שרעבי
עומר שרעבי   31.10.25 - 06:13
Getting your Trinity Audio player ready...
(קובי אליהו)
(קובי אליהו)

שבוע מאז התיקו המרשים נגד מכבי חיפה, עירוני טבריה תתארח מחר (שבת) מול הפועל ת"א בתקווה להמשיך לצבור נקודות ולהפתיע את הקבוצה של אליניב ברדה מהמקום הרביעי בטבלה.

"לפגוש את הפועל ת"א בחוץ זה אחד ממשחקי החוץ הקשים בליגה, אבל אם נשחק כמו ששיחקנו מול מכבי חיפה במחזור האחרון נוכל לחלום על תוצאה טובה" התכוננו במועדון לביקור באצטדיון בלומפילד. 

טבריה תחסר מחר את מוחמד אוסמן, אחד הזרים המשמעותיים שלה העונה, שייעדר בשל כרטיס צהוב חמישי שספג במחזור האחרון, כאשר יונתן טפר צפוי להחליפו בהרכב.

אלירן חודדה אמר: "אנחנו מגיעים לכל משחק עם ההתאמות שאנחנו עושים לכל יריבה בהתאם לסגנון שאנחנו חושבים שנכון עבורנו למשחק.
הפועל ת"א אמנם במשחקים האחרונים עם תוצאות פחות טובות אבל מבחינת היכולת נראו מצוין, מדובר באחד ממשחקי החוץ הקשים שיש בליגה.
אין ספק שאוסמן הוא שחקן משמעותי אצלנו אבל מי שיקבל את ההזדמנות יצטרך להראות שהוא ראוי להיות ב-11 שפותחים".

רון אונגר לקראת המשחק: "הפועל קבוצה אינטנסיבית, חזקה, עם הרבה איכות מקדימה, יש להם שחקנים איכותיים שיודעים לייצר מצבים, אנחנו צריכים לבוא חדים ומרוכזים מהדקה הראשונה ולמנוע מהם לייצר מצבים. המשחק נגד מכבי חיפה נתן לנו בטחון, ולא רק בגלל הנקודה שהצלחנו לקחת בשניה האחרונה, אלא בגלל היכולת שהצגנו ברוב המשחק.אנחנו מגיעים למשחק אחרי שבוע של הכנות של אלירן והצוות המקצועי. אנחנו מגיעים למשחק לקחת נקודות, כל נקודה חשובה לנו להמשך העונה".

סטניסלב בילנקי אשר חש כאבים בכף הרגל בתחילת השבוע והיה בספק להתמודדות - כשיר ויפתח לצידו של פיטר מייקל. אלי בלילתי שזוכה למחמאות מאנשי הקבוצה מאז פתיחת העונה צפוי להמשיך בעמדת המגן השמאלי, למרות חזרתו של דניאל גולאני לכשירות מלאה".

עבור עירוני טבריה זהו משחק ראשון בתולדות המועדון מול הפועל ת"א במסגרת ליגת העל, אחרי שבעונה שעברה נפגשו בסיבוב ח' של גביע המדינה במפגש בו האדומים ניצחו 0:2, כאשר עוד שיחקו בליגה הלאומית. 

ההרכב משוער: רוג'ריו סנטוס; והיב חביבאללה, רון אונגר, אונדז'יי באצ'ו, סמביניה, אלי בלילתי (דניאל גולאני); יונתן טפר, פיראס אבו עקל, גיא חדידה; פיטר מייקל, סטניסלב בילנקי