פרטים חדשים מתקיפת האוטובוס של מכבי ת"א

הנזק החריג שהשאירו קומץ האוהדים להסעת הקבוצה, הדרך בה החליטו להגיב אנשי הצוות המקצועי שהיו במקום, הסכין שנצפתה על ידי אחד הנוכחים והטיפול המשטרתי המסתמן. פרטים

תומר לוי
תומר לוי   01.12.25 - 12:06
Getting your Trinity Audio player ready...
עוד ועוד פרטים מתגלים ביממה האחרונה בנוגע לאירוע הקשה שהיה ביום שישי האחרון בקרית שלום, כאשר קומץ אוהדי מכבי ת"א שהגיע למתחם האימונים, פתח את דלתות האוטובוס של הקבוצהמבחוץ וניסה להיכנס פנימה, לפני שנבלם על ידי המאבטחים. 

באותו זמן שהו באוטובוס חלק מהשחקנים ואנשי הצוות המקצועי, שבעצמם ירדו מהאוטובוס ועמדו בסמוך לאוהדים שקיללו, על מנת לתת להם להוציא אגרסיות. לאחר התקרית הם הלכו לביתם, כשהאוטובוס של הקבוצה ניזוק בצורה לא פשוטה, עם סדקים בשמשה ומראה צידית שנשברה.

בעוד מקרה חמור מאותו יום שישי, על פי עדות של אנשים שהיו במקום, כשניסה אחד האוהדים לעבור את השער, נפלה לו סכין מהכיס. בקרית שלום ישנן מצלמות, שתיעדו ככל הנראה את הפעילות שהייתה בקרית שלום, וההערכה היא שלא רק בעניין פצצות התאורה, אלא גם בעניין ההתפרעות בקרית שלום המשטרה מטפלת. 

סביר להניח שכבר באותו יום שישי, לאזטיץ' כבר התחיל לחשוב על העזיבה המסתמנת, ולכן גם אמר את מה שאמר על האוהדים במסיבת עיתנואים של הקבוצה בשבת האחרונה, יום לאחר התקרית בקרית שלום. במכבי ת"א לא הוציאו הודעת גינוי רשמית, אך גם חלק מהשחקנים וגם חלק מהאנשי ההנהלה גינו בחריפות מאוד.