מהשוער ועד לחלוץ: תוכנית מכבי תל אביב לינואר

העמדה הנחוצה ביותר, חלוץ ליגת העל שסומן, שאלת עמרי גלזר ואופק מליקה וההתלבטות לגבי עמדת הבלם והשאלתו של השחקן הצעיר. המחשבות הצהובות לקראת החלון שמתקרב

תומר לוי
תומר לוי   12.12.25 - 10:29
Getting your Trinity Audio player ready...
מכבי ת"א אמנם איבדה אתמול (חמישי) סיכוי ממשי להעפיל לשלב הבא בליגה האירופית, אך הצהובים לא מתרגשים ומתמקדים במאבק האליפות בישראל. לקראת חלון ינואר, בקבוצה רוצים לחזק את הקבוצה באופן שיתרום למאבק בצמרת. 

כצפוי, הקבוצה של ז'ארקו לאזטיץ' מחפשת לצרף בינואר חלוץ זר ברמה גבוהה, שיחליף את יון ניקולאסקו, שקרע את הרצועה הצולבת וגמר את העונה. אחד השמות שעלה במועדון הוא זה של ג'בון איסט, שכבש העונה שמונה שערי ליגה במדי הפועל חיפה, אך במועדון יש שמות נוספים על הפרק. 

בעמדת השוער, לאחר שתנאיו כבר נסגרו בקיץ, הדילמה של מכבי ת"א בנוגע לעמרי גלזר נותרה בעינה. נראה כי לאזטיץ' מרוצה מאוד מאופק מליקה ועשוי להחזירו לשער מול הפועל פ"ת, אך ישנה התלבטות האם להמשיך לתת קרדיט לשוער הצעיר או ללכת על גלזר. 

בינתיים, נראה כי המאמן הסרבי מאמין גם במליקה וגם ברועי משפתי, אך הגעתו של גלזר לצהובים לא נפסלה. 

בנוסף, במועדון מתלבטים האם לשחרר את איתי בן חמו בהשאלה ולהביא בלם ישראלי נוסף בכיר בסגנון עידן נחמיאס. 

בכל הקשור לזרים שפחות מצליחים להרשים, בקבוצה עדיין סבלניים עם קרווין אנדרדה הצעיר ומקווים שהוא יעלה את הרמה, על אף המשחק הפחות מוצלח שלו אמש.