החשש אומת: משך הזמן בו ייעדר שחר פיבן

בלם הפועל ת"א סובל מקרע במפשעה. וגם: ההכנות למ.ס אשדוד ומצבו של טוריאל

הדר יעקבי
הדר יעקבי   04.01.26 - 10:32
Getting your Trinity Audio player ready...

הפועל תל אביב תפגוש הערב (ראשון) את מ.ס אשדוד בבית, כשאל מצבת הפצועים מצטרף שחר פיבן. הבלם עבר בדיקות והחשש אומת: הוא סובל מקרע במפשעה, מה שיגרור היעדרות של כשלושה שבועות.

כזכור, פיבן הוחלף בהפסד 1:0 לבית"ר ירושלים בחמישי האחרון, אחרי תשע דקות בלבד מהפתיחה בעקבות פציעה. טל ארצ'ל, שהחליף אותו בחמישי, צפוי להמשיך לקבל את הקרדיט בעמדה.

פיבן מצטרף לליידנר, שעדיין פצוע ואותו מקווים בהפועל ת"א להכשיר לדרבי בגביע המדינה, וטוריאל, המתוכנן לחזור לסגל במחזור הבא נגד הפועל חיפה. חזרתם של מור בוסקילה ושאנדה סילבה עדיין לא נראית באופק.

אליניב ברדה אמר לקראת המשחק מול מ.ס אשדוד: "יש לנו משחק קשה מול יריבה שהתמודדנו מולה פעמיים ומכירה אותנו היטב. אחרי משחק שאיבדנו בו נקודות, אנחנו חוזרים לבית שלנו, עם הקהל שלנו. צריכים להגיע בשיא האיכות, ויחד עם הדחיפה של האוהדים - אנחנו יודעים שנצטרך לנצח".

רוי קורין הוסיף: "יצאנו מאוכזבים מהמשחק האחרון. לא היה לנו הרבה זמן להתכונן להתמודדות החשובה מחר מול אשדוד, אבל אני בטוח שנגיע בשיא המוכנות כדי לחזור לנצח בבית, מול האוהדים שלנו".

הרכב משוער: אסף צור; טל ארצ'ל, פרנאן מאיימבו, צ'יקו, יזן נאסר; פלקאו, אנדריאן קרייב, רועי אלקוקין; לויזו לויזוס, עומרי אלטמן, דניאל דאפה (רוי קורין).