בבית"ר מודאגים: מצבו של מיגל סילבה

השוער הפורטוגלי התלונן על כאבים, במועדון ינסו להכשיר אותו לטבריה בשבת. וגם: שיחת הירידה לקרקע של ברק יצחקי, הקהל שצפוי להגיע בהמוניו - ושחקן בית"ר שבדרך לנבחרת ישראל

מוטי פשכצקי
מוטי פשכצקי   25.02.26 - 06:30
Getting your Trinity Audio player ready...
(אלן שיבר)
בבית"ר ירושלים חגגו שעות ארוכות את הניצחון ההיסטרי וההיסטורי - 2:8 על מכבי נתניה, אבל כבר אתמול (שלישי), ברק יצחקי כבר שידר לשחקנים שהחגיגות נגמרו.

באופן חריג, יממה אחרי המשחק, ערך המאמן אסיפה במטרה להוריד את השחקנים אל הקרקע. "אני גאה בכם מאוד, עשינו משחק מצוין, אבל אם אנחנו רוצים ללכת עד הסוף, אסור להוריד את הרגל מהגז. מי שחושב שטבריה ביום שבת ב-15:00 בטדי זאת יריבה קלה  - טועה בגדול. קבוצה שנלחמת על חייה לא תעשה לנו חיים קלים".
יצחקי מודאג ממצבו של מיגל סילבה. השוער שמיהר לחדר ההלבשה אחרי המשחק בנתניה סיפר על כאב חד בשריר הארבע ראשי. אתמול הוא לא נטל חלק באימון ובמועדון ינסו להכשירו לטבריה כשיוני עוזר בכוננות למקרה שהכאב יכריע את השוער הבכיר.

לקראת המשחק, יצחקי לא מתכוון לשנות את המערך ונדמה כי יפתח בדיוק באותו הרכב. רן בן שמעון התרשם מירדן כהן והוא עשוי לקבל זימון למדים הלאומיים לקראת המשחק מול גיאורגיה.

אגב גיאורגיה, לוקה גדראני קיבל מסר ברור שיוזמן למפגש מול ישראל. במשחק הקרוב בטדי מצפים במועדון ל-25 אלף אוהדים לפחות ובבית"ר משוכנעים שאם המשחק לא היה בתוך השבת, גם האוהדים שומרי המסורת היו מגיעים וטדי היה מלא לחלוטין.