הישראלי איתו התייעץ החלוץ שבמו"מ עם מכבי ת"א

פרטים חדשים: סוקלר במו"מ כבר שבועות. וגם: הסיבה להתלבטות בנוגע לצירופו

תומר לוי
תומר לוי   06.07.26 - 14:30

תגיות: אסטר סוקלר

Getting your Trinity Audio player ready...
(אלן שיבר)
מכבי ת"א רוצה מאוד לצרף חלוץ, לאור הפציעה המתמשכת של יון ניקולאסקו, שלא יפתח את העונה בשורות הצהובים. בתקשורת הסלובנית פורסם שהצהובים במו"מ מתקדם עם אסטר סוקלר, חלוצה של רדינצקי הסרבית. 

אחרי הדיווח, שטען שהצהובים קרובים לרכישתו במיליון יורו, גורמים במועדון הצהוב אכן אישרו שמתנהל מו"מ מספר שבועות, אך שהנושא עדיין לא נסגר ובמקביל בוחנים מועמדים נוספים. הסיבה להתלבטות הוא שסוקלר הוא לא חלוץ 9 קלאסי, אלא שחקן מהיר מאוד שגם מצטיין באגף.

לערוץ הספורט נודע שאחד האנשים עימם סוקלר התייעץ הוא מגן הפועל ר"ג בעונה החולפת, אור דדיה. המגן שיחק יחד עם סוקלר כשהיה באברדין, וכאשר נוצר המו"מ הראשוני עם מכבי ת"א, הוא טילפן לחברו הישראלי ושאל אותו על המצב הביטחוני בישראל. דדיה הרגיע אותו, כשמשם המו"מ המשיך עם אנשי מכבי ת"א, וכאמור עדיין לא הגיע לסיכום סופי.