עמרי קנדה חשף: הסכום שהפסיד בגלל ההימורים

אקס הפועל ת"א בפאוור קאפל מבית רשת 13: "מת להיות מסודר כלכלית לראשונה בחיי"

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   13.08.26 - 07:20
Getting your Trinity Audio player ready...
(צילום מסך מתוך פאוור קאפל, רשת 13)
(צילום מסך מתוך פאוור קאפל, רשת 13)
פותח הכל. עומרי קנדה, אקס הפועל ת"א, משתתף כיום בתוכנית 'פאוור קאפל' ברשת 13, בה הוא הגיע לשלב חצי הגמר. בתוכנית ששודרה אמש (רביעי), קנדה התייחס לסכומי הכסף העצומים שהוא הפסיד בשל ההתמכרות להימורים. 

קנדה אמר: "אני עובד בשתי עבודות. הפסדתי הרבה כספים בחיים, מטעויות שלי. אני לא מתנצל על זה. פעם אחת אני מת להיות מסודר כלכלית, להתחיל בגיל 40. אם צריך, אוסיף עוד עבודה. הכסף יכול לעשות פלאים. אני עובד גם בפודקאסטים, בכל מה שאני עושה בתקשורת ובאינטרנט, ומחלק אוכל למלונות, בתי קפה, בכל יום. החלפתי את ה'למה' ב'איך".

קנדה המשיך וסיפר על הכסף שהפסיד במהלך חייו: "מבחינת ההימורים וההלוואות הפסדתי כמיליון, מיליון וחצי ש"ח, בגלל הימורים. משהו כזה. יכול להיות שבגלל שלא הייתה לי את השותפה הנכונה לחיים". קנדה בן ה-40, אקס הפועל ת"א והפועל פ"ת, השתקם מההתמכרות הקשה להימורים והפך לאיש תקשורת.

בפרק קודם של התוכנית, קנדה אמר ש"אם יש לי נגיד פודקאסט ב-8 בבוקר ואני מסיים לעבוד את הלילה ב-7, אני ישן באוטו", הוא חשף, "אנשים אומרים לי 'איזה יופי, המצאת את עצמך מחדש ובטח אתה עושה ים כסף', ואני ישן באוטו. לא נעים לי שמזהים אותי שאני מחלק מאפים, אני עובד עם כובע". 

"יש ימים מסוימים שאני צריך ללכת לילדה הגדולה שלי ועוד לא קיבלתי משכורת ואני אומר לה שאני לא יכול להגיע כי יש הפגנות וחסימות, והאמת שאין לי כסף להגיע אליה. אני מבקש מאמא שלי שתתדלק לי את האוטו. אני נוסע אליה ומתפלל שהקניון יהיה סגור. אני מקווה שהיא רואה את זה ואני מבקש ממנה סליחה. אם צריך אני אעבוד עוד עבודה ועוד עבודה. אני כבר הייתי צריך למות, אני כבר קיבלתי את החיים במתנה בחזרה".

תגיות: עומרי קנדה