בוקלה, תורג'מן ובלם: התכניות של מכבי ת"א

המצב מול שחקן הכנף, העדיפות לחלוץ וההכנות של הצהובים לדרבי של תל אביב

תומר לוי
תומר לוי   12.09.26 - 10:49
Getting your Trinity Audio player ready...
מכבי תל אביב פתחה את העונה בליגת העל בצורה מצוינת ועדיין ממשיכה לחפש חיזוק עד סגירת חלון ההעברות ברביעי. במועדון סימנו למטרה לצרף שחקן כנף זר בימים הקרובים, כאשר העדיפות היא כמובן מורגן בוקלה.

במכבי ת"א נעשים מאמצים גדולים לסיים את המו"מ לצירופו של בוקלה. הבעיה המרכזית היא ששחקן הכנף פחות מעוניין בשלב זה לחתום בישראל, ובמועדון ממשיכים לנסות לשכנע אותו להצטרף לקבוצה.
מלבד זאת, במכבי ת"א שואפים להחתים חלוץ ישראלי, כשהעדיפות היא לאלון תורגמן, ואם לא יצליחו יחפשו במועדון אופציות אחרות. הצהובים גם חושבים על צירוף בלם ישראלי נוסף כי בסופו של דבר הייטור עזב ולא הצטרף מחליף.

במקביל, מכבי ת"א נערכת לדרבי הגדול מול הפועל. קני מילר מאמין בהרכב שהביס 1:4 את הפועל ב"ש וצפוי לעלות באותו הרכב גם בשני. ג'יימס טברנייר יפתח בהגנה וגבי קניקובסקי ימשיך בקישור יחד עם דור פרץ ואיסוף סיסוקו. אסטר סוקלר יוביל את ההתקפה.