המנהל המקצועי של מץ טען: זו הסיבה שבוקלה לא הגיע למכבי תל אביב

שחקן הכנף היה קרוב להצטרף למכבי ת"א, אך המעבר לא הבשיל: "הכל היה סגור"

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   22.09.26 - 07:39
Getting your Trinity Audio player ready...
(GETTY)
(GETTY)

מכבי ת"א פתחה את עונת 2026/27 בליגת העל בצורה נהדרת, עם חמישה ניצחונות בחמשת המחזורים הראשונים. הצהובים היו פעילים במיוחד לקראת סיום חלון ההעברות, עם צירופם של גבי קניקובסקי וג'יימס טברנייר, והיו קרובים גם להחתים את שחקן הכנף של מץ, מורגן בוקלה, אך העסקה נפלה ברגע האחרון.

פרדריק ארפינון, המנהל המקצועי של מץ, התייחס למעבר שלא יצא לפועל בריאיון לתקשורת הצרפתית וסיפר על המגעים עם מכבי ת"א: "באשר לבוקלה, הכול היה כמעט סגור עם המועדון הישראלי שרצה לצרף אותו, אבל ברגע האחרון ההעברה נפלה".

 

בהמשך, ארפינון טען לסיבה לכך שההעברה לא קרתה בסופו של דבר: "המועדון הישראלי לא הצליח לשחרר שחקן אחר, ולכן לא יכל לצרף את בוקלה".

בוקלה, שהיה קרוב מאוד להצטרף לקבוצה הצהובה, נותר בסופו של דבר במץ לאחר שהמעבר לא הבשיל. ארפינון סיפר כי גם מצידו של השחקן הייתה התעניינות במעבר, אך הנסיבות בשוק ההעברות הובילו לכך שהעסקה לא הושלמה בסופו של דבר.