תגיות: אלוף האלופים, הפועל באר שבע, מכבי תל אביב
התואר הראשון של עונת 2025/26 הלך להפועל באר שבע לאחר שניצחה 1:2 את מכבי תל אביב. הצהובים יוצאים עם תחושת החמצה, לאחר שהיו ביתרון שחקן כבר מהדקה ה-17, בעקבות האדום של רועי לוי, ושער השוויון הראשון שנפסל בעקבות נגיעת יד של נמניה סטואיץ'.
המאמן, ז'ארקו לאזטיץ', סיכם: "הם בעטו פעמיים מתוך הרחבה, ופעם אחת זה נכנס. הם שיחקו טוב וזה לא היה פשוט". בנוסף התייחס לעתיד שחקניו, ווסלי פטאצ'י, דור תורג'מן ורוי רביבו: "אני לא יכול להבטיח שהם יישארו, אני לא יודע".
כמו כן, התייחס גם למשחק מול פאפוס: "אנחנו צריכים לראות מה לא עבד, לנתח את המשחק ולהתכונן בצורה הטובה ביותר לאירופה, יש לנו סגל מספיק טוב".במסיבת העיתונאים, לאזטיץ' נשאל האם הפועל באר שבע היא הקבוצה הטובה בישראל. הסרבי ענה: "אנחנו האלופים. זה על שנה שלמה, ולא על משחק אחד. נראה מי יהיה הכי טוב בעונה הבאה". על זהבי אמר: "אנחנו אסירי תודה על מה שהוא עשה, אבל זו עונה חדשה ואנחנו מסתכלים קדימה". רכש לא מספק? "אני מרוצה מהסגל, אם נביא משהו חדש - אתם תדעו".