תגיות: ג'ורדן לויד, יורובאסקט 2025, נבחרת ישראל בכדורסל, נבחרת פולין
אכזבה בכחול ולבן: נבחרת ישראל ספגה הפסד כואב במיוחד, הערב (שבת) 66:64 לפולין במחזור השני שלה ביורובאסקט. הבחורים של אריאל בית הלחמי רשמו קאמבק נהדר במחצית השנייה, אבל בסופו של דבר נוצחו מול המארחת. מי שכנראה היה ההבדל הוא כוכב הפולנים, ג'ורדן לויד, שהתראיין אחרי המשחק לשליחת ערוץ הספורט, נועה פופלינגר.
"היה חתיכת קרב", אמר לויד אחרי הניצחון הדרמטי שלו. "כל הכבוד להם (לישראל). כל קבוצה יכולה היתה להיות בצד המנצח". על רומן סורקין והיחסים איתו, אמר לויד: "אני אוהב אותו. יש לנו קשר מיוחד במגרש. אין חברות הוא יודע, היה קרב, יש לו טורניר מעולה ואני מאחל לו את כל הטוב".
לגבי הטורניר שלו, שהחל עם הצגה נגד סלובניה ונמשך עם 27 נקודות היום, לויד ענה: "תודה לכל הקבוצה. אני מבורך, כולם מקלים עליי. המעבר היה קל, ומהיום הראשון נהדר לי פה". לסיום, הוא גם שלח מסר לאוהדי מכבי תל אביב: "יש להם מקום מיוחד בלב שלי. מהזמן שלי שם היתה לי הרבה אהבה אליהם, וזה תמיד יהיה כך".