יובל זוסמן הסביר: כך הנבחרת תשמור על יאניס אנטטוקומפו

שחקן הנבחרת לקראת יוון: "ישרקו בערך 25 עבירות, בין אם נבצע 15 או 45"

נועה פופלינגר, שליחת ערוץ הספורט ליורובאסקט
נועה פופלינגר, שליחת ערוץ הספורט ליורובאסקט   07.09.25 - 08:04
Getting your Trinity Audio player ready...

לקראת משחק שמינית הגמר הגדול של נבחרת ישראל הערב (ראשון) מול יוון, יובל זוסמן שוחח עם כלי התקשורת בריגה והסביר כיצד נצליח להאט את יאניס אנטטוקומפו.

  • היום ב-20:30 אולפן היורובאסקט לקראת ישראל-יוון

זוסמן דיבר בהתחלה על התחושות לפני המפגש: "התחושות טובות כי לאמא שלי יש יום הולדת ואני רוצה להגיד מזל טוב לאמא הכי טובה בעולם, בטח אבא שלי יקרא את הכתבה ויראה את זה. ביום נתון המשחק הזה יכול ללכת לכל כיוון, למרות שיש להם את יאניס , קוסטאס סלוקאס ו-ואסיליס ספאנוליס בתור מאמן עם הרבה ניסיון". 

"אם נבוא צנועים, נעשה את העבודה שלנו הגנתית ולא ניתן להם את כל הכבוד על הפרקט - יכול להיות שהתוצאה תהיה לטובתינו", אמר. "נצטרך להשאיר את יוון על סקור נמוך. אם נשמור אותם על 70-80 יכול להיות שזה יוביל למשחק צמוד וזה יהיה לטובתנו". 

זוסמן המשיך: "נצטרך לשמור ביחד על יאניס, אנחנו מודעים לחוזקות שלו. נצטרך להיות אגרסיביים, לעבוד נכון ולא להביא עליו עזרות כפולות בצורה שקופה מדי. אני מאמין שישרקו 25 עבירות פחות או יותר, בין אם נבצע 15 עבירות או 45, אז צריך ללכת לכיוון הזה". 

"אפשר להיכנס לטיילר דורסי לראש", טען "אני חושב שהוא שחקן מאוד טוב וקלעי אדיר. אנחנו צריכים לתת לו כמה שפחות מבטים פנויים. יש לנו שומרים טובים. אני בא לתת את הכל ולא עושה פרצופים. אעשה מה שהמאמן והקבוצה צריכים".