תגיות: טיפים, לשחק בזול, ספריות החלפה
הזמנה מחו"ל: כיום בעידן הדיגיטלי העולם הוא "שוק גלובלי" ויום יום נמכרים מוצרים בכל מדינה לעשרות מדינות אחרות. היום בלחיצת כפתור אפשר להזמין הכל, מקלף פוקימון ועד פוסטר חתום של דארת' ויידר. עולם האינטרנט איפשר לכולנו להיות נגישים להכל וככה גם לנו הגיימרים התאפשרה הגישה לחנויות בחו"ל.כיום יש המון חנויות אינטרנטיות אשר מוכרות בארץ והמחירים שלהם נמוכים מאשר חנויות בארץ. הסיבה כמובן היא שבארץ החנויות משלמות מס, אבל בשל כך שמדובר בחנות אינטרנט בחו"ל אין עליה שום מס ארצי ובכך מוצר שיוצא שם שבדר"כ משחק שמחירו סביבות ה60 דולר ( 220 שקל לכל היותר ) יכול להגיע עד לתיבת הדואר שלך ללא הוצאה נוספת. רק תחשבו על החיסכון, אומנם תצטרכו לחכות שהמשחק יגיע בדואר, אבל מזה משנה? אתם חוסכים הרבה כסף על גיימינג.
למכור את מה שסיימתם: תחשבו רגע על המדף משחקים שלכם, כמה ממנו אתם באמת משחקים? כמה אתם באמת נוגעים בכל משחק ומשחק? אם תהיו כנים עם עצמכם תבינו שאתם לא, וזה בסדר, כולנו ככה, אי אפשר ליהנות מהכל בכל זמן שרק שנרצה. ולכן, יש היום הרבה אנשים שאחרי שהם מסיימים את המשחק הם מוכרים אותו בפייסבוק ובצורה כזו הם חוסכים לעצמם הרבה כסף ומקצרים את הדרך על המשחק הבא, על הדבר החדש שהם רוצים, גם אתם יכולים להיות ככה, פשוט תתחילו למכור ולהיפטר ממה שאתם לא אוהבים גם אם לפעמיים זה כואב לוותר ככה על משחקים, אבל היי... תחשבו על זה שאם משחק מסוים שווה מחיר מסוים ואתם לא נוגעים בו... כנראה שבעתיד אתם עדיין לא תיגעו בו והערך שלו יירד במבחינת מחיר. כל כך קל למכור היום משחקים שזה יפתיע אתכם למה לא עשיתם את זה עד עכשיו, וכמובן צריך לזכור שיש גם את האפשרות להיות מהצד השני ולחכות שאנשים יסיימו את המשחק כדי לקנות אותו מהם יד שנייה ולחסוך גם כן.
קנייה ברשת: כמעט כל חברה בעולם מוציאה כיום עותק פיזי ועותק דיגיטלי, כאשר העותק הדיגיטאלי חשוב לא פחות. לסוני, נינטנדו וגם למייקרוסופט יש חנויות לקנייה דיגטלית בקונסולה שלהם ובעצם החנות הזו מאפשרת לכם לקנות מהם באופן ישיר את המשחק. אין מיסים, אין לחכות, פשוט לקנות ולהוריד, אומנם מדובר בעותק דיגיטלי ואחר כך אם תרצו למכור אותו לא תוכלו לעשות זאת, אבל מצד שני הנוחות של עותק דיגיטלי זה עניין שאין שני לו, תחשבו על זה שמדובר פשוט באפליקציה שהיא כל המשחק, זה ישיר, כנראה יעלה לכם פחות ( כמובן צריך לדואג להיות מכוונים על חנויות אמריקאית או אירופאית) בשל כך שהמשחקים בחנות האונליין עולים 60 דולר לרוב, ובסופו של דבר זה מאפשר לכם לחסוך את עניין ההליכה לחנות, זה פשוט כמו לקנות אפליקציה בסמארטפון.
עד כאן להפעם, אלו רק חלק מהדברים אשר ניתן לעשות בקלות בכדי לחסוך כסף על גיימינג, לא תמיד צריך להוציא את סכום הכסף שרגילים על משחק ולפעמיים בדיקה קטנה תחסוך המון. אני מקווה שתהנו ותחסכו, שיהיה לכם גיימינג נעים.
נכתב ע"י שי קמפלר מקבוצת G4L