"מוח ללא גבולות": בארה"ב התרשמו מוולף

הסנטר של הנטס ניתח: "החוזקה שלי היא גם החולשה שלי, וזה הראש שלי"

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   20.10.25 - 20:51
Getting your Trinity Audio player ready...
דני וולף נערך לקראת עונת ה-NBA הראשונה בקריירה שלו. הסנטר האמריקאי-יהודי של ברוקלין נטס יוציא לדרך ביחד עם קבוצתו את עונת 2025/2026 בלילה שבין רביעי לחמישי במשחק נגד שארלוט - ובינתיים בארה"ב ניתחו את מצבו בכתבת עומק ב-"NYDailyNews".

"המוח של וולף עובד כמו מנוע חיפוש ללא גבולות", נכתב, "בכל התקפה נפתח חלון חדש עבור הרוקי של הנטס - רק שהלשוניות נערמות מהר יותר ממה שהוא מצליח לסגור אותן. לוולף יש יכולת לראות כמה צעדים קדימה, ויחד עם הנתונים הפיזיים המרשימים שלו - זה מה שגרם למאמנים לשים לב אליו. עם זאת, זו גם התכונה שעלולה לעכב אותו לפעמים כשהוא נתקע בתוך הראש של עצמו".

בכתבה ציטטו את דאסטי מיי, מאמנו לשעבר במישיגן שאמר: "נהגתי להתלוצץ עם דני שהוא כמו הלפטופ שלי. ככה המוח שלו הרגיש לי בהרבה מאוד ימים. פשוט יש יותר מדי לשוניות פתוחות. לא פעם נתתי לו ביקורת כנה, לפעמים זה לא מה שהוא רצה לשמוע, אבל הוא היה נחוש מאוד לתקן כל דבר שעלול היה לעכב אותו מהגשמת החלום שלו".

וולף עצמו הודה בעניין ואמר: "כן, כבר אמרו לי שהחוזקה הכי גדולה שלי היא גם החולשה הכי גדולה שלי - וזה פשוט הראש שלי. אני תמיד רואה דברים, אבל לוקח זמן עד שנבנית כימיה עם חברים לקבוצה ועד שהם יבינו על מה אני חושב".

וולף כזכור נבחר במקום ה-27 בדראפט 2025, כאשר בעונה הקרובה הוא ישחק לצד בן שרף. לפני שנבחר לליגה הטובה בעולם, וולף היה שחקן ספסל בייל, ואחרי שנתיים שם הוא עבר למישיגן והיה אחד משחקניה הטובים ביותר, כשקלע 13.2 נקודות עם 9.7 ריבאונדים (2.3 בהתקפה), 3.6 אסיסטים ו-1.4 חסימות במשחק.