דני וולף: "עונת הרוקי לא עמדה בציפיות שלי"

צפו. פורוורד ברוקלין בראיון: "יש הבדל דרמטי ברמה שלי עכשיו"

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   28.09.26 - 20:03
Getting your Trinity Audio player ready...

לקראת סיומה של פגרה ארוכה, דני וולף מתכונן לעונתו השנייה ב-NBA. היום (שני), דיבר הפורוורד ושותפו לקבוצה של בן שרף, במדיה דיי של ברוקלין, ושיתף בהכנות שלו לקראת 26/27.

"זה היה קיץ נהדר, חמישה חודשים, הייתה עבודה רבה", סיפר וולף בראיון לרשת YES, המסקרת את הקבוצה מקרוב. "התחלתי בשיקום הקרסול שלי, להביא אותו לבריאות מלאה, ואז פשוט לנצל את כל הזמן שהיה לנו. יש לנו קבוצה צעירה, אז הרבה חבר'ה היו באולם רוב הקיץ, אז זה היה קיץ נהדר".

צפו בראיון המלא בנגן הווידאו למעלה>>

כשנשאל איך הוא מסכם את עונת הרוקי שלו, ענה: "הייתי אומר שזו הייתה עונה של עליות ומורדות. היו כמה דברים חיוביים, אבל בסך הכל אני חושב שהייתה המון למידה. אני חושב שהיו המון התאמות ממשחק המכללות, ואני חושב שדי ידעתי על מה הייתי צריך לעבוד ואיפה להשתפר. הייתי אומר שזו הייתה שנה בסדר, היא בהחלט לא עמדה בציפיות שהיו לי למה שרציתי, אבל אני נרגש לקראת השנה השנייה".

על החיבור עם הקהל הביתי ויללת הזאב שהפכה למזוהה עימו בגלל שם המשפחה שלו, אמר וולף: " זה נהדר, אני חושב שיש לנו בסיס אוהדים נהדר והבארקליס הוא אולם די מיוחד. אני לא חושב שניצחנו כמה שהיינו רוצים בשנה שעברה, רוצים להיות מסוגלים להיות בסביבה מנצחת יותר השנה ולהביא לאוהדים עוד ניצחונות ופשוט לשמוע את האנרגיה הזו שיש לבארקליס להציע. כמובן שזה נהדר לשמוע מהקהל את יללת הזאב הזו אחרי כל סל".

על הקשר עם כוכב הקבוצה מייקל פורטר ג'וניור: "מייק היה אדיב, מספיקה העובדה שאירח את חמשת הרוקים של שנה שעברה במיזורי לסוף שבוע, החשיבות של זה הייתה פשוט שכולנו נהיה ביחד. אני חושב שמייק, זו הייתה השנה הראשונה שלו בתפקיד מנהיגותי כזה, והוא לקח את זה על עצמו לדעת עד כמה מערכות יחסים יכולות להשפיע על המגרש".

על ג'וליוס רנדל, הרכש הגדול שהגיע הקיץ בטרייד לברולקין: "אפילו בשבועות האחרונים, פשוט להתמודד מולו כל יום באימונים ובאימונים האישיים, אתה רואה מה הופך אותו לשחקן כל כך טוב כפי שהוא. ובכל פעם שיוצא לך לקבל הזדמנות ללמוד, להתמודד מולו ולהשתפר עם בחור ברמה שלו, זו הזדמנות. הוא נהדר, מנהיג קולי עבורנו החבר'ה הצעירים, ואנחנו שמחים שהוא איתנו. איך יהיה לשחק איתו? הוא פשוט כישרון ייחודי. בגובה 2.06 מ', סופר חזק, ויכול לעשות המון דברים עם הכדור. בהתחלה הכדור יהיה הרבה בידיים שלו, והשאלה תהיה איך אני יכול לעשות את החיים שלו לקלים יותר ולשחק לצידו. אני חושב שאנחנו יכולים לעשות כמה דברים שונים, וכיף לשחק איתו".

על היכולת שלו עצמו עם הכדור אמר: "אני חושב שזה מבוסס פשוט על ההתפתחות שלי שהתבגרתי. תמיד הייתי גבוה, אבל אף פעם לא הייתי הכי גבוה, ותמיד התמקדתי בכל ההיבטים של המשחק ובכל ההתפתחות שלי באימונים. הייתי אומר שבשנה שעברה היו כמה הבלחות של זה, אבל לא עשיתי את זה ברמה יעילה מספיק. אז לקראת השנה הבאה, אני פשוט הולך לנסות להיות הרבה יותר יעיל כשהכדור בידיים שלי ופשוט להמשיך להרוויח את האמון של המאמנים".

כשנשאל כמה הוא מרגיש יותר מוכן לעונה השנייה ביחס לראשונה, ענה הפורוורד: "כולם מדברים על כמה פגרת ה-NBA היא חשובה וכמה אתה הולך להיות טוב יותר מהמשחק הראשון של עונת הרוקי שלך למשחק הראשון של השנה השנייה שלך. אני חושב שאנחנו די רואים את זה אצל כולנו ואצל כל החבר'ה הצעירים בקבוצה. פשוט כשיש לך שנה אחת של נסיון, כשאתה מכיר את התרגילים, יודע איפה להתמקם, ופשוט מכיר את התוכנית של הקבוצה. כשאני מסתכל על איך שאני משחק עכשיו בהשוואה לשנה שעברה, אני רואה הבדל די דרמטי".

על מייקל בראון ג'וניור, הבחירה הבכירה של ברוקלין בדראפט האחרון: "הוא ילד נהדר. עובד קשה והוא רוצה להשתפר. ראינו את זה כל שנה שעברה בלואיוויל, אבל פשוט הכישרון שלו מדבר בעד עצמו. הוא יכול לעשות הרבה דברים שונים, הוא מהיר וזריז. הוא עובד קשה, אנחנו יודעים למה הוא מסוגל, והוא רק ילך וישתפר מכאן".

תגיות: NBA, דני וולף