ברק יצחקי: "אנחנו לא יוצאים לטיול"

מאמן בית"ר לקראת סוטייסקה: "המעמד לא חדש לי. מקווה שנמשיך בהתקדמות"

מוטי פשכצקי
מוטי פשכצקי   23.07.25 - 22:24
Getting your Trinity Audio player ready...

רוצה לפתוח ברגל ימין. בית"ר ירושלים תוציא לדרך מחר (חמישי, 21:30) את העונה האירופית שלה, כשתפגוש את סוטייסקה המונטנגרית במסגרת סיבוב המוקדמות השני של הקונפרנס ליג.

"אנחנו מגיעים למשחק שהוא קשה, זה מפעל אירופי ואין דרך קלה", פתח מאמן הקבוצה, ברק יצחקי את דבריו. "מצפה לנו מחר משחק מול קבוצה שעשתה חיים מאוד מאוד קשים לבלארוסים בסיבוב הקודם. אומנם במשחק הראשון היא הפסידה 2:1, אבל היא ידעה לנצח במשחק חוץ 0:2 ולעלות לשלב הזה. אז אנחנו לא יוצאים לאיזשהו טיול ומצפה לנו משחק קשה מחר, הראשון משני משחקים. אנחנו צריכים לבוא בריכוז ולהציג את היכולת שלנו", הוסיף.

יצחקי התייחס לכושר של חניכיו: "אני חושב שמתחילת העונה, אם זה באימונים שהיו בארץ ואם זה במחנה האימונים, ראיתי את ההשתפרות ואת הדרך שאני רוצה להנחיל לשחקנים על המגרש. ראיתי את זה גם ממשחק למשחק במחנה האימון כשזה הולך ונראה טוב יותר, וגם נגד מכבי חיפה בגביע הטוטו הדברים הלכו בצורה יותר טובה. אני מקווה שנמשיך בהתקדמות הזאת ונציג מחר במשחק יכולת טובה".

על הניסיון שלו כשחקן וכמאמן במפעלים האירופיים: "זה לא חדש לי אימנתי בעבר שלושה משחקים בקונפרנס ליג כמאמן זמני, כשחקן שיחקתי בהרבה משחקים אירופאיים ובשלבי בתים. אני מנסה להחדיר כמה שיותר אמונה ומוטיבציה ולהסביר לשחקנים, שחלק מהם כבר שיחקו במפעלים האלה, כמה זה חשוב לנו, לקהל שלנו, ובכלל לכדורגל הישראלי, שנבוא ונייצג בצורה טובה ונציג כדורגל טוב. אנחנו מסתכלים קדימה לקראת המשחק מחר ומקווים לעשות את העבודה".

גריגורי מורוזוב הוסיף: "זו הרגשה מדהימה. בפעם האחרונה כששיחקנו נגד פאוק בקונפרנס ליג, זה היה כמעט לפני שנתיים, אז התגעגענו למפעל הזה. מחר יהיה בוודאות משחק קשה כי קודם כל הוא בחוץ ושנית ראינו איך הם משחקים, אז אנחנו נגיע מוכנים כדי להראות את הטוב ביותר שלנו מחר ונקווה שנמשיך ביכולת שלנו".

על העונה הרביעית בבית"ר: "למען האמת, אני מרגיש בבית. בשבועות האחרונים קיבלנו הרבה שחקנים איכותיים, אז אני מצפה שהעונה הזאת תהיה יותר מוצלחת מאלו שהיו עד עכשיו".