תגיות: בית"ר ירושלים, סוטייסקה, קונפרנס ליג
בית"ר ירושלים תעלה הערב (חמישי, 21:30) למשחק הראשון בסיבוב המוקדמות השני בקונפרנס ליג, כאשר תתמודד נגד סוטייסקה. מאמן הקבוצה, ברק יצחקי רצה לתרגל אתמול את ההרכב המסכם לקראת המשחק הערב מול הקבוצה המונטנגרית, אבל לאחר כרבע שעה מתחילת האימון המסכם ראו בקבוצה גורמים שאינם קשורים למועדון צופים באימון ולכן הוחלט לערבב את ה-11 ולא לתרגל את אלו שיעלו בהרכב.
על פי המסתמן אם יצחקי ישנה את ההרכב שניצח את מכבי חיפה, טימוטי מוזי יהיה זה שיפנה את מקומו לטובתו של ג'ובנסקו קאלו, כאשר אופציה נוספת היא שעדי יונה ייכנס להרכב במקום אחד הקשרים. בכל מקרה, ייתכן כי ההרכב שניצח את הירוקים ימשיך.בצוות עברו עם הסגל על שחקני היריבה כשהחלק הקדמי שלהם טוב יותר מהחלק ההגנתי. "קיבלנו הגרלה שאנחנו צריכים לעבור", אמרו בבית"ר. בינתיים למעלה מ-1,000 אוהדים פנו למועדון והודיעו כי ירצו להגיע למשחק הגומלין ברומניה, כך שברור שתוצאה טובה הערב אולי אפילו תוביל ליותר אוהדים שיעשו את הדרך בשבוע הבא.
לאחר מכן, נערכה הארוחה הרשמית בין הנהלות שני המועדונים, במעמד דרגי מנכ”לים. במהלך המפגש הוחלפו תשורות סמליות בין הצדדים, נערכה הרמת כוסית, והודגשה המחויבות המשותפת לרוח ספורטיבית, הוגנות וידידות בין המועדונים. בארוחה נכח גם משקיף אופ”א, שהצטרף כחלק מההיערכות המקצועית והבינלאומית למשחק.
ההרכב המשוער: מיגל סילבה, גיורגי מורוזוב, בריאן קארבלי, אורי דהן, ירדן כהן, איילסון טבארש (עדי יונה) ירין לוי, דור מיכה (עדי יונה), עומר אצילי, ירדן שועה, טימוטי מוזי (ג'ובנסקו קאלו)