מלמד יכלל בסגל, קאסה חולה ולא טס למשחק

אחרי ה-1:1 המאכזב במשחק הראשון, מכבי חיפה נערכת לגומלין בסיבוב השני של מוקדמות הקונפרנס. דייגו פלורס מתלבט לגבי שתי עמדות. ניסיון לסכם עם קשר זר

יגאל גולדשטיין
יגאל גולדשטיין   29.07.25 - 14:58

תגיות: מכבי חיפה

Getting your Trinity Audio player ready...

מכבי חיפה ערכה הבוקר (שלישי) את האימון המסכם שלה לפני ההמראה להונגריה למשחק הגומלין מול טורפדו ז'ודינו בסיבוב המוקדמות השני של הקונפרנס ליג, אחרי ה-1:1 במשחק הראשון. ליאור קאסה החולה לא המריא למשחק, בזמן שגיא מלמד, שלא יצא עם הקבוצה למשחק הראשון, ימריא ואף יכלל בסגל לאחר שהחלים מפציעה קלה.

כרגע מסתמן שלמאמן דייגו פלורס יש שתי התלבטויות משמעותיות - הראשונה בחוד בין ג'ורג'ה יובאנוביץ' לטריבנטה סטיוארט, והשנייה בין איתן אזולאי לעלי מוחמד. 

לא מן הנמנע שההרכב שפתח במשחק הקודם מול הבלארוסים ימשיך לקבל קרדיט גם בגומלין. קסנדר סברינה, ליסב עיסאת ועבדולאי סק מתוכננים לפתוח. בשלב הזה הארגנטינאי לא צפוי לבצע שינוי במערך, וימשיך ב-4:3:3. שחקן נוסף שמקומו מובטח ב-11 הוא גוני נאור, שזוכה להערכה מפלורס לאחר שפתח גם במשחק הראשון וגם במשחק האירופאיות מול בית"ר ירושלים ומשחקי ההכנה שקדמו. פלורס לא מתכנן לבצע שינויים ברביעיית ההגנה, ושון גולדברג צפוי להמשיך על הספסל. 

בנוסף לקאסה מי שלא יהיו בסגל בחמישי הם מתיאס נהואל המורחק, פדראו הפצוע, עילאי חג'ג' וליאם חרמש שלא בתוכניות המקצועיות. במקביל להכנות, במועדון מנסים להגיע לסיכום עם קשר אחורי זר שישדרג את מרכז השדה של פלורס.