תגיות: מכבי חיפה, קונפרנס ליג, ראקוב
מכבי חיפה גברה אתמול (חמישי) 0:1 על ראקוב צ'סטוכובה, במשחק הראשון בין הצדדים במסגרת סיבוב המוקדמות השלישי של הקונפרנס ליג. היום, לאחר המשחק, בפולין חשפו כיצד השאירו הירוקים את חדר ההלבשה.בסרטון שניתן לראות כאן למטה, רואים את חדר ההלבשה של הירוקים כשהוא מלוכלך מבוץ, תחבושות ובקבוקי מים ריקים, כשבכיתוב של הסרטון רשם כתב פולני "חדר ההלבשה של מכבי חיפה אחרי המשחק, הם כנראה לא קיבלו ציון טוב בבית הספר על התנהגות".
Krajobraz w szatni gości po meczu w Częstochowie…Chyba zawodnicy i sztab Maccabi nie mieli najlepszych ocen z zachowania w szkole 😉 pic.twitter.com/QMcT4CMnWu— Adam Sławiński (@AdamSlawinski) August 8, 2025
Krajobraz w szatni gości po meczu w Częstochowie…Chyba zawodnicy i sztab Maccabi nie mieli najlepszych ocen z zachowania w szkole 😉 pic.twitter.com/QMcT4CMnWu
במכבי חיפה הגיבו לטענות: "ביקשנו מגב ומטאטא לנקות כפי שאנחנו עושים לאחר כל משחק, הם הודו לנו אבל ביקשו לנקות בעצמם. מפתיע אותנו מאוד הדיווח הזה".