עימות מילולי חריף בין שועה לאלמוג כהן

חריג: כוכב בית"ר ירושלים יעמוד בפני ועדת משמעת וצפוי לספוג עונש השעיה מחצי גמר גביע הטוטו בנוסף לקנס. הסיבה לכך שרב עם המנהל המקצועי אחרי ההדחה מהקונפרנס בפנים

מוטי פשכצקי
מוטי פשכצקי   14.08.25 - 23:39
Getting your Trinity Audio player ready...

בית"ר ירושלים הודחה מאירופה אחרי 1:3 על ריגה והפסד 4:3 בסיכום שני המפגשים ויכול מאוד להיות שזה פתח ללא מעט בעיות. עם סיום המשחק אירעה תקרית חריגה במסגרתה ירדן שועה ואלמוג כהן התעמתו מילולית באופן חריף.

אלמוג כהן נכנס לחדר ההלבשה וביקש מכל השחקנים שלא פתחו לערוך אימון בסיום המשחק. מהצד של ירדן שועה, השחקן מכחיש שהתבקש לצאת להמשך האימון - ואם היה מתבקש, היה עושה זאת. לדבריו, הוויכוח עם אלמוג כהן היה על נושא אחר לחלוטין.

כידוע, שועה לא פתח במשחק הגומלין ועלה מהספסל רק בדקה ה-77 משום לא היה כשיר במאת האחוזים ובסופו של דבר קיבל 13 דקות בלבד כדי לנסות לסייע לקבוצתו להימנע מההדחה.

אז מה הלאה? בשל התקרית, שועה יעמוד בפני ועדת משמעת. החלוץ צפוי להיות מושעה מחצי גמר גביע הטוטו ובנוסף לכך גם יספוג קנס על התנהגותו.

אין ספק ששועה הוא אחד השחקנים החשובים של בית"ר. לאחרונה סוכנו רונן קצב סיפר ל"חמש באוויר" כי פנאתינייקוס מעוניינת לצרף את החלוץ, אבל נכון לעכשיו לא הוגשה הצעה.