עם חלוץ בודד: הרכב החלומות של טל בן חיים

שחקן העבר והפרשן בחר מערך מעניין של 4:5:1, עם צמד שחקנים ממכבי תל אביב, מכבי חיפה, הפועל באר שבע, בית"ר ירושלים, הפועל תל אביב ושחקן נוסף. מה דעתכם?

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   18.08.25 - 16:53
Getting your Trinity Audio player ready...
הירשמו למשחק

מתקרבים לרגע האמת. לקראת פתיחת עונת 2025/26 הושק לו המשחק שכולנו אוהבים, בפורמט המוכר - ליגת החלומות של ערוץ הספורט.

הירשמו עכשיו לליגת החלומות של ערוץ הספורט
5 חבר'ה - משחק הניחושים של ליגת העל

לכבוד המאורע, לאחר איתי שכטר, גם הפרשן וחלוץ העבר טל בן חיים כבר הרכיב את הקבוצה שלו.

הגנה: חלק נכבד מהתקציב הושקע בחלק האחורי, ורק על מגנים - יילה בטאיי ופייר קורנו (9 מיליון כ"א), צמד המגנים של מכבי חיפה, לצד גיא מזרחי (8, הפועל ב"ש), שגיב יחזקאל (9, מכבי ת"א).

קישור: גם כאן בחר בן חיים להוציא לא מעט מהתקציב עם 5 שחקנים, כשגולת הכותרת היא בית"ר ירושלים - עם עומר אצילי (14) ודור מיכה (10). גם שחקן מהיריבה העירונית הצטרף ל-11, בדמותו של גיא בדש (9, הפועל ירושלים). אושר דוידה (13, מכבי ת"א) ואמיר גנאח (9, הפועל ב"ש), סגרו את החמישייה ואת מכסת שני השחקנים מכל קבוצה.

התקפה: חלוץ העבר בחר בחלוץ בודד - דניאל דאפה (11, הפועל ת"א) בן ה-17, ששבר הקיץ את שיא ההעברות של האדמים, וכבש 3 שערים ב-5 משחקים בגביע הטוטו.